🔥İndirim Havit Gamenote MS975WB Wireless Mouse 703 TL

Reaksiyon skoru
303

Ekler

• dafq.webp
    dafq.webp
    39.5 KB · Hit: 102
Bizzat kullandığım ve memnun olduğum bir mouse, yanında örgü kaplama şarj kablosu da geliyor. Şarjı minimum 3 gün gidiyor.
Aktif olarak LOL ve CS2 oynuyorum, fazlasıyla işimi görüyor.

Son 1 yılın en düşük Akakçe fiyatı, ihtiyacı olanlar yararlansın.

Hocam dpi nasıl ayarlanıyor bunda?

Kullanıyorum almayın devamlı dpisi anlık düşüyor kendine geliyor geç tepki veriyor bazen

Dpi tuşu var arka kısımda, onunla ayarlanıyor. Ben yazılımı üzerinden ayarlıyorum. Bahsetmeyi unuttum Bluetooth bağlantı seçeneği de var.
Fiyatına göre dolu dolu bir mouse.
50 lira kupon geldi, papelden de yüzde 10 cashback ile bana 588,37 ye geliyor. İyiymiş hocam valla. Ele oturması nasıl, büyük bir fare mi? Ellerim bi tık büyük de her farede rahat edemiyorum.

Kullanıyorum almayın devamlı dpisi anlık düşüyor kendine geliyor geç tepki veriyor bazen

Dpi değişme gibi bir durum söz konusu değil, 2.4ghz dongle ile aranızda 4-5 metreden fazla olmamasına rağmen gecikme varsa ürün sorunludur.
Servise ver bence, ben yaşamıyorum böyle sorunlar.

50 lira kupon geldi, papelden de yüzde 10 cashback ile bana 588,37 ye geliyor. İyiymiş hocam valla. Ele oturması nasıl, büyük bir fare mi? Ellerim bi tık büyük de her farede rahat edemiyorum.

Benim eller küçük sayılır, tam oturuyor. Claw tutuşa sahipseniz problem olmaz muhtemelen.

arkadaş önermiyor.
Hocam ben şuanda ucuz bi kablosuz fare kullanıyorum, kasa ile arasında mesafe olunca o da sapıtıyor. Kasanın üstüne doğru bi usb çoklayıcı taktım, onunla kullanırken sorun olmuyor. Herhalde bunla da olmaz diye tahmin ediyorum. En kötü iade.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim eller küçük sayılır, tam oturuyor. Claw tutuşa sahipseniz problem olmaz muhtemelen.
O nedir hocam hiç bilmem valla. Bakayım googledan.

Edit: baktım, ben avuç içi ile tutuyorum. Herhalde bana bi tık küçük gelir.

arkadaş önermiyor.

Ne 2.4ghz bağlantıda ne de bt modunda en ufak gecikme ya da kopma yaşamıyorum ben. Arkadaş farenin kendi kendine dpi değiştirdiğini de belirtmiş buna ek olarak. Sorunlu bir cihaz geldi muhtemelen kendisine.

Hocam ben şuanda ucuz bi kablosuz fare kullanıyorum, kasa ile arasında mesafe olunca o da sapıtıyor. Kasanın üstüne doğru bi usb çoklayıcı taktım, onunla kullanırken sorun olmuyor. Herhalde bunla da olmaz diye tahmin ediyorum. En kötü iade.

O nedir hocam hiç bilmem valla. Bakayım googledan.

Edit: baktım, ben avuç içi ile tutuyorum. Herhalde bana bi tık küçük gelir.

Dongle ile mouse arasında 1 metre mesafe var benim setupta. Gecikme sorunu yaşamadım hiç.
Bahsettiğim tutuş şekilleri de bunlar. Claw tutuşa sahipsen sorun olmaz el büyüklüğü.

Ekler

• images.webp
    images.webp
    6.2 KB · Hit: 30
Dpi değişme gibi bir durum söz konusu değil, 2.4ghz dongle ile aranızda 4-5 metreden fazla olmamasına rağmen gecikme varsa ürün sorunludur.
Servise ver bence, ben yaşamıyorum böyle sorunlar.
oyundayken anlık olarak sensivity tak diye düşüyor aramda 2 metre bile yoktur kasa ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri