Neler Yeni

Havit H2002D Alınır mı?

LineX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Murat Demir

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Egemen Düzgüm

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Egemen Düzgüm
hocam şu ana kadar iki tane gamepower ürünü kullandım yaşadığım sorunlar yüzünden bi daha gamepower tercih etmemeyi düşünüyorum siz ne zamandır kulanıyorsunuz?
yani 2 ay oldu hocam heer seyi cok iyi bence siiz hangi modelleri kullandınız

LineX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Murat Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani 2 ay oldu hocam heer seyi cok iyi bence siiz hangi modelleri kullandınız

bu iki ürünü hocam kulaklığı şuanda kullanıyorum arada bir sağdan veya soldan ses cızırtılı geliyor pedleride soyuldu. Klavyenin de bazı tuşları basmamaya başladı değiştim onu da.

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Egemen Düzgüm

bu iki ürünü hocam kulaklığı şuanda kullanıyorum arada bir sağdan veya soldan ses cızırtılı geliyor pedleride soyuldu. Klavyenin de bazı tuşları basmamaya başladı değiştim onu da.
kac yıl oldu peki benim rampage kulaklıgım vardı 4 yıl kullandım x titan onuda tavsiye ederim

LineX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Murat Demir
kac yıl oldu peki benim rampage kulaklıgım vardı 4 yıl kullandım x titan onuda tavsiye ederim
Hocam klavye bir kaç ayda bozuldu. Kulaklığıda yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Rampage markasını da çevremdekiler pek önermiyor ama bi inceleyeceğim onu da sağoalsın.

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Egemen Düzgüm
Hocam klavye bir kaç ayda bozuldu. Kulaklığıda yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Rampage markasını da çevremdekiler pek önermiyor ama bi inceleyeceğim onu da sağoalsın.
maalesef hocam bu fiyata bu markalar var

Top Bottom