Neler Yeni

Yardım Havit kb884l vs Steelseries Apex 7

hknyildz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
Merhaba arkadaşlar klavyemi değiştirmek istiyorum. Normalde beyaz bir klavye istediğim için bu ürünü alıcaktım(1550TL):

Fakat 500TL daha çıkıp apex 7 almak gibi bir seçenek de var ortada, fakat apex7 güzel görünüyor olsa da siyah renkli(2100TL).

Sizce havit almak aptallık mı olur bu durumda. Baska klavye fırsatları için beklemelimiyim?

(Uygun güzel white pudding keycaps bulamadım apex 7 için)

Teşekkürler

Son düzenleme:

bazixoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
serkan
Benzer bir ikilem içerisindeyim (https://amzn.eu/d/ahNtATu düşüncesi de bulunuyor aklımda) herhangi bir renk, layout sorunum vs. yok kablosuz olması bi tık benim için önplanda fakat bir yanda Steelseries bulununca bi yanılgıya düşüyorum. Kullananlar veya fazlasıyla bu klavyeyi öneren hocalarımdan bir desteğe ihtiyacım var sanırsam.

hknyildz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer bir ikilem içerisindeyim (https://amzn.eu/d/ahNtATu düşüncesi de bulunuyor aklımda) herhangi bir renk, layout sorunum vs. yok kablosuz olması bi tık benim için önplanda fakat bir yanda Steelseries bulununca bi yanılgıya düşüyorum. Kullananlar veya fazlasıyla bu klavyeyi öneren hocalarımdan bir desteğe ihtiyacım var sanırsam.
Boyle bir klavyeye bende okeyim ama benım aklımı karıştıran şey apex7 nin fiyat bandının normalde daha yuksek olması(5000 civarından 2000 civarında düşmüş), yani bu fiyattan apex 7 almayıp kendi fiyatından başka klavye alınca cok avantajlı cıkmıyacakmış gibi hissediyorum bir yandan

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Batuhan
Boyle bir klavyeye bende okeyim ama benım aklımı karıştıran şey apex7 nin fiyat bandının normalde daha yuksek olması(5000 civarından 2000 civarında düşmüş), yani bu fiyattan apex 7 almayıp kendi fiyatından başka klavye alınca cok avantajlı cıkmıyacakmış gibi hissediyorum bir yandan
hayır apex 7 tkl 'nin 600 civarı bir indirimi var normal fiyatı 2.7 civarında senin dediğin tam boy model ve türkçe Q

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kürşad Hasgül
Merhaba arkadaşlar klavyemi değiştirmek istiyorum. Normalde beyaz bir klavye istediğim için bu ürünü alıcaktım(1550TL):

Fakat 500TL daha çıkıp apex 7 almak gibi bir seçenek de var ortada, fakat apex7 güzel görünüyor olsa da siyah renkli(2100TL).

Sizce havit almak aptallık mı olur bu durumda. Baska klavye fırsatları için beklemelimiyim?

(Uygun güzel white pudding keycaps bulamadım apex 7 için)

Teşekkürler
bence havit kb884l var tek sıkıntısı geceleri harfler okunmuyor alttan aydınlatmalı olduğu için keycaps alırsan gözükür . onun dışında çok güzel klavye

hknyildz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apex 7 aldım memnunum ama kendi keycaplerini begenmedim pek yazması cok rahat gelmedi, keycap değiştirince hallolur muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,219
Üyeler
160,365
Son üye
pumpalibum
Top Bottom