Merhaba arkadaşlar klavyemi değiştirmek istiyorum. Normalde beyaz bir klavye istediğim için bu ürünü alıcaktım(1550TL):
Fakat 500TL daha çıkıp apex 7 almak gibi bir seçenek de var ortada, fakat apex7 güzel görünüyor olsa da siyah renkli(2100TL).
Sizce havit almak aptallık mı olur bu durumda. Baska klavye fırsatları için beklemelimiyim?
(Uygun güzel white pudding keycaps bulamadım apex 7 için)
Teşekkürler
Havit Gamenote Kb884l Rgb Mekanik Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Kb884l Rgb Mekanik Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Fakat 500TL daha çıkıp apex 7 almak gibi bir seçenek de var ortada, fakat apex7 güzel görünüyor olsa da siyah renkli(2100TL).
SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Sizce havit almak aptallık mı olur bu durumda. Baska klavye fırsatları için beklemelimiyim?
(Uygun güzel white pudding keycaps bulamadım apex 7 için)
Teşekkürler
Son düzenleme: