Havit kulaklık nasıldır

yillardir bilinen mi ve fiyatina gore kalitemi guldurme hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

linkte ki kulaklık ile fuxi h3 aynı kulaklık yalandan azıcık görüntüsüyle oynanmış ve marka basılmış zaten her yerinden anlaşılıyor aynı oldukları onuda mı görmedin? Zeki sanıyorsun birde kendini tutturmuşsun havit çöp möp ötede zırla

linkte ki kulaklık ile fuxi h3 aynı kulaklık yalandan azıcık görüntüsüyle oynanmış ve marka basılmış zaten her yerinden anlaşılıyor aynı oldukları onuda mı görmedin? Zeki sanıyorsun birde kendini tutturmuşsun havit çöp möp ötede zırla
ayni degil gibi bisi demedim ben sahsen ürün attack shark l80 nin kopyasi havitin kötü olduğunu degistirmiyoki bu garanti acisindan bile redragon daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelip burda bana kendi markaniz gibi haviti savunmaniz aşırı gülünç

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet
hyperx cloud core 2 wireless kullandım bana küçük geldi ya 5 6 bine güzel bir şey alıcam yada 1000 e falan havit fdalan 5 6 bine kulaklık almka taraftarı değilim pek şimdilik

Geri