- Bütçe
- 1100
Bütçem 1-1.2k arası biraz araştırdım havit markası hoşuma gitti f/p olarak önce fuxi h3 sipariş verdim ama oyun performası hakkında bir kaç yorum okudum ve siparişi iptal etmeye karar verdim benim için önemli olan ses kalitesi mikrofon önemli değil çünkü ayrı olarak mikrofonum var sizce hangisini tercih etmeliyim mikrofonu sökülebilir olması benim için daha iyi olur
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
yardımcı olursanız çok mutlu olurum diğer kulaklık tavsiyelerinize de açığım aynı zaman da saygılarımla hayırlı cumalar...

Havit t Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm - Fiyatı, Yorumları
Havit t Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu 53mm Speaker Gaming Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu 53mm Speaker Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
yardımcı olursanız çok mutlu olurum diğer kulaklık tavsiyelerinize de açığım aynı zaman da saygılarımla hayırlı cumalar...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı zamanda ses kasmak için oyun performansı da öenmliBütçem 1-1.2k arası biraz araştırdım havit markası hoşuma gitti f/p olarak önce fuxi h3 sipariş verdim ama oyun performası hakkında bir kaç yorum okudum ve siparişi iptal etmeye karar verdim benim için önemli olan ses kalitesi mikrofon önemli değil çünkü ayrı olarak mikrofonum var sizce hangisini tercih etmeliyim mikrofonu sökülebilir olması benim için daha iyi olur
![]()
Havit t Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm - Fiyatı, Yorumları
Havit t Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu 53mm Speaker Gaming Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu 53mm Speaker Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Son düzenleme: