Havit m5 pro superlight alinir mi

ben aldım tam konu acacaktım. bu segmentteki mouse lar hakkında bi bilgim yok ama sensor , polling rate olarak arattıgımda aynı özelliklerde mouse lar var bu fiyata, 1600 e var bi tane denk geldim. bunun artısı rgb standı var. görüntü olarak benim için bi önemi olmasada şarj etme konusunda cok daha kolaylık saglar diye aldım. ama fiyatı cokmu avantajlı emin olamadım. bu segmentteki mouse ları bilen bi arkadaş aydınlatırsa seviniriz

ben aldım tam konu acacaktım. bu segmentteki mouse lar hakkında bi bilgim yok ama sensor , polling rate olarak arattıgımda aynı özelliklerde mouse lar var bu fiyata, 1600 e var bi tane denk geldim. bunun artısı rgb standı var. görüntü olarak benim için bi önemi olmasada şarj etme konusunda cok daha kolaylık saglar diye aldım. ama fiyatı cokmu avantajlı emin olamadım. bu segmentteki mouse ları bilen bi arkadaş aydınlatırsa seviniriz
Mouse kullanmaya başladiysaniz, hakkindaki düşüncelerinizi yazar misiniz

Mouse kullanmaya başladiysaniz, hakkindaki düşüncelerinizi yazar misiniz
hocam mouselardan cok anlamam üst seviye başka mouse kullanmışlıgımda yok ona göre ciddiye alın, gamepower sendodan geçtim, 8k hz farkını direkt hissettim. genel olarak duruşu tutuşu hissiyatı herhangi bir olumsuz tarafını görmedim simdiye kadar. şarj istasyonunu cok begendim, dekor olarakta masada cok guzel duruyor ekranına istedigin bi gif yada fotograf yansıtabiliyosun. şarjını şuana kadar bitirdigim olmadı, arada bir ufak isim olunca koyuyorum üstüne kablosuz şarj olması iyi bir avantaj bence. kısa bi süre haraketsiz kalınca kesiyor baglantıyı , oynatınca geri baglanıyor.pek bi oyun oynamam ama oynarken biseylerin degistigini hissediyosun. ha ne kadar deger orası kişiye kalmış bişey. ama ben dip fiyattan aldıgım icin fotodaki herseyden cok memnunum. güncel fiyatından alınır mı? bir fikrim yok cunku rakiplerini kullanmadım . benim aldıgım fiyatta sensor ve hz olarak rakipsizdi zaten , istasyonda kaymagı oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Şuan fiyat 2399 mantıklımı sizce almak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolay gelsin siz kaça aldınız peki

Geri