ConquerorXIV
80+ Gold
bende tam tersi memnunum fuxi h3 var m9030 pro var tam f/p ürünlerAlıntıyı görüntüle
eleman kötü bir deneyim yaşamış
bende tam tersi memnunum fuxi h3 var m9030 pro var tam f/p ürünlerAlıntıyı görüntüle
eleman kötü bir deneyim yaşamış
Mediamarkta baktım bu koltuğa bu fiyata alınır iyiydiHavit Gamenote GC932A Profesyonel Gaming Oyuncu Koltuğu - Siyah
Havit Gamenote GC932A Profesyonel Gaming Oyuncu Koltuğu - Siyahwww.havitstore.com.tr
Bu koltuk 4 bin liraya düşüyor. Şu an kullandığım klavye havit gamenote ve 2 yıldır sapasağlam. 100-200 liralık membran klavye ama kalite olarak gerçekten iyi ve dayanıklı. Bu marka güvenimi kazandı aslında bu klavyeyle.
Ya bi*Mutfak sandalyesine otur omurgana daha faydalidir. Su gaming koltuk olayi piyasadan silinmeli, para tuzagindan baska bir sey degil. Asiri dandikler ve ergonomi namina hicbir sey yok. Bilgisayar basinda cok vakit geciren biriyseniz secerken dikkat etmeniz gereken en onemli sey koltuktur. Yoksa goblin gibi gezersiniz 1-2 seneye.
İzin mi alacak millet senden? Sen kimsin?çöp denilecek bir marka değil ve sana fikrini soran oldu mu?
teşekkürler aldım 1 taneHavit Watch M9030 Pro Amoled Hd 46MM Akıllı Saat - Sesli Telefon Görüşmesi - Siyah
Dokunmatik Amoled Ekran 46mm IP67 Su Geçirmezlik 7-10 Gün Kullanım Süresi Sesli Telefon Görüşmesi, Akıllı Bildirim, Adım Sayar Bluetooth v5.0 2Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
m9030 pro 1160tl resmen bedava, akıllı saat alacaklar düşünmeden alabilir