Son parayla Dav3 Pro Faker edition ve Viper Ultimate aldım başka indirim gelir ve alamazsam ağlarım.Yeter artık forum adam fare paylaşmayı bırak param yok
Son parayla Dav3 Pro Faker edition ve Viper Ultimate aldım başka indirim gelir ve alamazsam ağlarım.Yeter artık forum adam fare paylaşmayı bırak param yok
F/p mousepad önerisi ne olur hocam şimdiden teşekkürlerPeki 500 e klavye ne var hocam fare iyiymiş alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mekanik klavye istemiyorum ses çıkarmayan olabildiğince yumuşak ve basma hissi iyi
Bi yarım saat bi saat kestireyim dedim faker abimizin mouseu gelmiş indirimle. Bi yanarım ona yanarım.Son parayla Dav3 Pro Faker edition ve Viper Ultimate aldım başka indirim gelir ve alamazsam ağlarım.
claw's ın mouse padleri güzel kullanıyorum ama stokta kalmamış gibi rgb modeli var sadece stok gelir yakın zamanda beklersen kaliteli pro bişe alıcam dersende klassenin sitesinde outlet ürünler var çok ufak bi hata oluyor mousepadde ama kullanışa bir etkisi olmuyor yarı fiyatına geliyorF/p mousepad önerisi ne olur hocam şimdiden teşekkürler
Yarı fiyatına gelmiyor 50 100 tl indirim oluyor 2 adet var bende idare ederclaw's ın mouse padleri güzel kullanıyorum ama stokta kalmamış gibi rgb modeli var sadece stok gelir yakın zamanda beklersen kaliteli pro bişe alıcam dersende klassenin sitesinde outlet ürünler var çok ufak bi hata oluyor mousepadde ama kullanışa bir etkisi olmuyor yarı fiyatına geliyor
değişiyor fırsat yakalamak gerek bitiriyorlar claws güzel ama 4mm oluyor kalınlığı kaliteli bayaYarı fiyatına gelmiyor 50 100 tl indirim oluyor 2 adet var bende idare eder
hiç bilmiyorum ama klasse prodan geçtim rahat geldi ice dot skatezle kullanıyorum tatmin etti benispeed mi kontrol mü clawsın mousepadleri
Link var mı?dusunursenız 159 apex alın derim