TheEvolved
80+
- Reaksiyon skoru
- 175
alınır mı?? Bayağı ucuza denk geliyor şuanda kullandığım hadron psudan daha iyi olur diye düşündüm
1 1 bucuk k civarında imzamdaki sisteme 2. el hangi marka psu alabilirimşu fiyata ikinci elde ne kallavi marka psular akıyor gidiyor![]()
fsp, high-power, deepcool, enermax vs vs vs vs zebellah kadar düşüyor ikinci malum siteye1 1 bucuk k civarında imzamdaki sisteme 2. el hangi marka psu alabilirim
Hocam bide açtığım konuya bi bakabilir misin psu yüzünden mi sencefsp, high-power, deepcool, enermax vs vs vs vs zebellah kadar düşüyor ikinci malum siteye
RGB basılıp göz boyamak için yapılmış bir psu gibi duruyor incelemesini bulamadım doğru düzgün. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-green-gp600a-ged-600-w-fiyati,682675588.html biraz daha koyup bunun alınması çok daha iyi olur incelemesi mevcut , iron tier liste C | olarak geçiyor fiyatına göre cidden güzel istersen 700 ve 800 modellerine bakabilirsin fiyat farkı yok resmen.
alınır mı?? Bayağı ucuza denk geliyor şuanda kullandığım hadron psudan daha iyi olur diye düşündüm
2. elden MSİ marka al
Green in 450wattlik pusu Alınır mı?? İ7 4790 rx 570 4gb armor h81h3m7 16gb ram 2 tane SSD ve 6 fanli kasam var, 450wattlıgı yeterli olurmu? Eğer yeterli olmazsa mecburen havit alacağım, havitin içine aşağıdaki videodan bakabilirsinRGB basılıp göz boyamak için yapılmış bir psu gibi duruyor incelemesini bulamadım doğru düzgün. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-green-gp600a-ged-600-w-fiyati,682675588.html biraz daha koyup bunun alınması çok daha iyi olur incelemesi mevcut , iron tier liste C | olarak geçiyor fiyatına göre cidden güzel istersen 700 ve 800 modellerine bakabilirsin fiyat farkı yok resmen.
olınmaz asla tüm sistemi emanet ediyosun biraz bütçe arttır msi mag serisi bak çok uygun ve güzel psu lar var
Biri hortlatmış hocam kusura bakmayın , green'in özellikle GED modellerini öneriyoruz diğerleri sakat.Konuyu açalı baya olmuş ancak hala psuya ihtiyacım var
Green in 450wattlik pusu Alınır mı?? İ7 4790 rx 570 4gb armor h81h3m7 16gb ram 2 tane SSD ve 6 fanli kasam var, 450wattlıgı yeterli olurmu? Eğer yeterli olmazsa mecburen havit alacağım, havitin içine aşağıdaki videodan bakabilirsin