arkadaşlar kuramıyorum bu koltuğu üst koltuğun vidaları var ya o kısma vidaları denk getiremiyorum tek kişiyim zaten kafayı yicem 1.5 saattir uğraşıyorum şakasız ter içinde kaldım sabah sabah üst koltuk vidaları yerine gelmiyor tam
Ben sırt kısmı kolay kurmuştum. Fakat sırt kısmın yanına plastikle oraya 5m vida atıyoruz ya gizlemek için o vida bende kısa kalıyordu boyu yanlış hatırlamıyorsam 8mm di ben 12mm bi uzun atıp yapmıştım.
2.olarak alt kısmında vida yuvaların bazıları üretimde eleman malligindan vida yerleri bozuk ve şişti. Kılavuz ile halletmistim. Pullar desen içinden geçmişler
Normal bi kullanıcı benim yaptıklarımı yapamazdi.(Aletlerden dolayı) Firma montaj veya üretim elemanları asgari ücret alıyor sanırım
Kurması evet zor bende tek başıma bi saatte kurdum. Video izleyerek yap birinden yardım al tek başına kurmak eziyet
Bende sırt ve alt kısmı birleştirmek için tüm uzuvlarımı kullanmıştım. O vida gizleme olayıda çok saçma takılan vidalarda kısa baya bi bastırmak gerekiyor. Neyse bu mühendisliği geçtim tasarımda çok kötü kafa yastığını nereye takıcan hem çok yukarda kalıyor. Sırt minderide sabitlenmiyor zamanla sürekli aradaki boşluğa giriyor. Minderleri zaten hem ince hem sert. Sandalye geniş ama çok rahat değil. Kolayca çözülecek sorunları var ama yıllardır en ufak güncelleme getirmediler. Benim sandaye de bi de bir hafta sonra gıcırtı başlamıştı zamanla arttı naapsam etsem yok gitmiyo her yerini yağladım olmuyo. Deli oldum en sonunda söküp tekrar yağlayayım dedim. Sökmek monte etmekten çok daha imkansızarkadaşlar daha şimdi bitti sonunda ama kendi vidası yalama oldu kendi alyanı yalama oldu gittim alyan aldım aynı vidadan aldım ama alyanlısından almadım normal tornavida ile sıkılandan cok sükür yani eziyet oldu sabahtan beri aramalara mesajlara bile bakamadım herkes öldün mü diyor hawk rahatlık değilde iyi bir bel fıtığı kazandırdı bana
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet bendede demek ki öyle olmuş o vida kısmına çok uğraştım ben ya mühendisleri tam mal yemin ediyorum gerizekalılar karılarını aldatırken kalan vakitte yapmışlar koltukları lan bu kadar mı zor şu sorunları düzeltmek ama güzel oldu ya boylu endamlı hele fiyatı diğerlerine gore ucuz sayılabilir yani memnunum simdilik rahatlıktan vs birde ilk zamanlar rahat olmuyor 1-2 ayda açıllıyor demişlerdi demek ki daha rahat olacak daha ne isteyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baktımda videolara adam cık diye oturtup vidaları sokup sıkıyor utanmaz herif anlatsana burada şöyle zorlanabilirsiniz şöyle yaparsanız olur vs vs diye
Bende sırt ve alt kısmı birleştirmek için tüm uzuvlarımı kullanmıştım. O vida gizleme olayıda çok saçma takılan vidalarda kısa baya bi bastırmak gerekiyor. Neyse bu mühendisliği geçtim tasarımda çok kötü kafa yastığını nereye takıcan hem çok yukarda kalıyor. Sırt minderide sabitlenmiyor zamanla sürekli aradaki boşluğa giriyor. Minderleri zaten hem ince hem sert. Sandalye geniş ama çok rahat değil. Kolayca çözülecek sorunları var ama yıllardır en ufak güncelleme getirmediler. Benim sandaye de bi de bir hafta sonra gıcırtı başlamıştı zamanla arttı naapsam etsem yok gitmiyo her yerini yağladım olmuyo. Deli oldum en sonunda söküp tekrar yağlayayım dedim. Sökmek monte etmekten çok daha imkansız