🔥İndirim HAWK Fab V4 4.599 TL!

V4-V5-V6 bunların farkları neler? En günceli V6 mı? O mu alınmalı?
Bu koltuk geçen ay 3.5'dan satılmamış mıydı bir de.
Post automatically merged:

Bu mesela Nays ile 2.600 liraya geliyor. Arka tarafı geriye yatabiliyor ama yatak gibi dümdüz olmuyor. Yarı fiyatından daha ucuz.
Hawk koltuk 2 katından daha fazla parayı hak ediyor mu ki diye kendime sormadan edemiyorum.

Veya bu varken alınır mı bilemiyorum. Hawkın süngerleri çok ince değil miydi?

Son düzenleme:
6 gün önce 5500'e almıştım.
Hocam bu fiyata bir tane daha alın öbürünü iade edin böyle bir şey olamaz. Bunlar milleti enayi zannediyorlar heralde. Tepkinizi gösterin. Arayın ya para iadesi yapsınlar ya da yeni ürün sipariş edin eskisini iade edin süreniz dolmamışsa

Hocam bu fiyata bir tane daha alın öbürünü iade edin böyle bir şey olamaz. Bunlar milleti enayi zannediyorlar heralde. Tepkinizi gösterin. Arayın ya para iadesi yapsınlar ya da yeni ürün sipariş edin eskisini iade edin süreniz dolmamışsa
Zor kurdum ondan dolayı 900 TL için iadeyle uğraşamam. Desteğe yazsam yardım ederler mi ki?
hocam neredeyse her hafta incehesap gaming gecesine geliyor keşke bekleseydiniz
Ev diziyorduk maalesef indirim kovalama fırsatım olmadı.

V4-V5-V6 bunların farkları neler? En günceli V6 mı? O mu alınmalı?
Bu koltuk geçen ay 3.5'dan satılmamış mıydı bir de.

Bu mesela Nays ile 2.600 liraya geliyor. Arka tarafı geriye yatabiliyor ama yatak gibi dümdüz olmuyor. Yarı fiyatından daha ucuz.
Hawk koltuk 2 katından daha fazla parayı hak ediyor mu ki diye kendime sormadan edemiyorum.

Veya bu varken alınır mı bilemiyorum. Hawkın süngerleri çok ince değil miydi?
Fab serilerinde Vx sadece renk farkıdır.

Geri