Respiky
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,784
hocam neredeyse her hafta incehesap gaming gecesine geliyor keşke bekleseydiniz6 gün önce 5500'e almıştım.
hocam neredeyse her hafta incehesap gaming gecesine geliyor keşke bekleseydiniz6 gün önce 5500'e almıştım.
Hocam bu fiyata bir tane daha alın öbürünü iade edin böyle bir şey olamaz. Bunlar milleti enayi zannediyorlar heralde. Tepkinizi gösterin. Arayın ya para iadesi yapsınlar ya da yeni ürün sipariş edin eskisini iade edin süreniz dolmamışsa6 gün önce 5500'e almıştım.
Zor kurdum ondan dolayı 900 TL için iadeyle uğraşamam. Desteğe yazsam yardım ederler mi ki?Hocam bu fiyata bir tane daha alın öbürünü iade edin böyle bir şey olamaz. Bunlar milleti enayi zannediyorlar heralde. Tepkinizi gösterin. Arayın ya para iadesi yapsınlar ya da yeni ürün sipariş edin eskisini iade edin süreniz dolmamışsa
Ev diziyorduk maalesef indirim kovalama fırsatım olmadı.hocam neredeyse her hafta incehesap gaming gecesine geliyor keşke bekleseydiniz
Hayırlısı olsun hocam. Güle güle kullanınEv diziyorduk maalesef indirim kovalama fırsatım olmadı.
Fab serilerinde Vx sadece renk farkıdır.V4-V5-V6 bunların farkları neler? En günceli V6 mı? O mu alınmalı?
Bu koltuk geçen ay 3.5'dan satılmamış mıydı bir de.
Post automatically merged:
![]()
Türksit Çağrı Pro Oyuncu Koltuğu Gri Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Türksit Çağrı Pro Oyuncu Koltuğu Gri ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Türksit Çağrı Pro Oyuncu Koltuğu Gri fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Bu mesela Nays ile 2.600 liraya geliyor. Arka tarafı geriye yatabiliyor ama yatak gibi dümdüz olmuyor. Yarı fiyatından daha ucuz.
Hawk koltuk 2 katından daha fazla parayı hak ediyor mu ki diye kendime sormadan edemiyorum.
Post automatically merged:
Veya bu varken alınır mı bilemiyorum. Hawkın süngerleri çok ince değil miydi?