Bu fiyatlara öneriniz var mı bir koltuk almam gerekiyor birde amartsörler sağlam mı?Şu anki fiyaıtnı hak edecek bir koltuk asla değil. Ben aktif olarak kullanıyorum. Aslında memnunum da ama çoook rahat olduğunu söyleyemeyeceğim. Kolçaklarına dirseklerimi dayayıp kolla uzun saatler oyun oynadığım zaman dirseklerimde zamanla ağrı yapıyor. Oraya daha yumuşak bir katmanla desteklemem gerekecek. Genel olarak hafif yatar pozisyonda oyun oynamak olsun, koltuğun kendi rahatlığı olsun yeterli seviyede. 3000 liraya indiği ve çoğu kişinin iptal nedeniyle mağdur olduğu dönemde almıştım bir şekilde peşini bırakmayarak koltuğu teslim aldım. 3000 liraya aldığım için memnunum ama şuan 4790 TL'ye alacağımı asla düşünmüyorum. Tabii diğer koltukların fiyatı da önemli. Uzun zamandır koltukların fiyatlarını takip etmiyorum.
2-3 aydır kullanıyorum çok sağlam hissettiriyor diyemicem ama güven veriyor yine de.Bu fiyatlara öneriniz var mı bir koltuk almam gerekiyor birde amartsörler sağlam mı?
Valla ben de gayet işe yarıyor. Diğer şeyler için bir kısmına katılsam da bir kısmı kişiden kişiye göre değişir. Bel desteği cidden güzel.Bel desteği sırf oraya bir minder koyulmuş denmesi için var.
Evet katılıyorum kişiden kişiye değişir bence o olay yapabilecekleri birsey yok ben gayet memnunum o konuda zayıf olduğum için bazen beni rahatsız edebiliyor ama genelde iyiValla ben de gayet işe yarıyor. Diğer şeyler için bir kısmına katılsam da bir kısmı kişiden kişiye göre değişir. Bel desteği cidden güzel.
Öneriniz var mı bu fiyatlaraCalitte bakın, hawk kutulaması iyi, göze hoş geliyor ama.
Kambur değilseniz ve memnunsanız bir sorun var demektir,
Aldığımız ürünleri sırf aldık diye övmenin manası yok,
Amazon’dan 3 bin TL falanken aldım, bu kadar rahatsız bir koltuk kullanmadım
Ha bütçeniz bu kadardır, iyi koltuk deneyiminiz yoktur o ayrı. Ama ne öneririm ne de bir daha alırım.
Zaten en önemli etken bu koltukta yok, sırtınız resmen tahta gibi süngere değiyor.
Boyun desteği nasıl bir vücuda hitap ediyor belirsiz,
Bel desteği sırf oraya bir minder koyulmuş denmesi için var.
Görüntüsü güzel ama bu şey koltuk yani, rahat olmadıktan sonra manası yok.
O fiyatlara çıkamam ama Exvega Andromeda nasıldır?Ama bütçen falan yüksekse zio falan tavsiye ediyorlardı
Bu fiyata başka öneriniz var mı?baya bir gıcırdamaya başladı benim ki 3 ay falan oldu 3200 e mi ne almıştım o kadar rahat değil uzun kullanımda hiç memnun etmedi açıkçası bu fiyata da almazdım ama aldığım sıralar 3200 e fab v4 dışında çok bir model yoktu