- Bütçe
- 8500
Merhaba, gectıgımız subatta aldıgım Hawk Fab V4 oyuncu koltugundan memnun kaldım, yalnız gıcırdama basladı, ız kaldı, yırtılma takılma vesaıre oldu, yanı koltuk hem ustunde oturdugum ıcın ız gıbı bir şey kaldı kırısmıs gıbı, hem de gıcırdama mevcut oldu. arkaya yaslanma mekanızmasını acınca, yaslanınca, ılerı, gerı, yapınca gıcırdama sesı gelıyor. oturma olarak rahat olsa da bu kırısıklık ız kafa yastıgının tas gıbı olması ve gıcırdama yuzunden satmaya karar verdım, 6K gıbı bır fıyata satıp kendıme yenı gıcırdamayacak bu sevılerde derı olmayan koltuk arıyorum ama bır yandan da dıyorum kı "ustune zaten para ekleyeceğim her turlu, barı şu ankı koltugumdan farkı olsun da daha rahat veya baska ozellıgı olsun da bır farklılık olsun, verdıgım paraya degsın". ornek gıcırdama nereden baksan aldıgımdan 2 3 ay sonra oldu, o yuzden nereden baksan 3 4 aydır gıcırdama var, o yuzden umursamıyorum, kırısıklıklar zaten sadece gorselı. kumas zedelenmesı fermuraın takılması ıle oldu, o da saçma bır kuması olması yuzunden, çok da onemlı seyler degıl bunlar. yenı koltuk alacağım, ustune de cok eklemek ıstemıyorum para, sızce onerınız nedır? yenı, derı olmayacak kalıtelı Hawk Fab v4'ten kalıtelı bır koltuk onerısı.