Neler Yeni

Hawk FAB V4 Koltuğu alınır mı? ?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
N11 de şuan zam yedi.
11.11 indirim günü bu yapılanı çok aç gözlülük olarak görüyorum ve firma gözümde sıfıra indi.
Başka tavsiyesi olan var mı
Normal fiyatı bu zaten zam yemedi. İndirim yapılır fiyatı biraz düşer sonra eski haline gelir bunun firmayla ne alakası var ?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Erdem çay
Normal fiyatı bu zaten zam yemedi. İndirim yapılır fiyatı biraz düşer sonra eski haline gelir bunun firmayla ne alakası var ?
Alakası yok çok saçma bir savunma şekli 11 11 de zam yapılmaz işi fırsata çevirip müşteri kazıklanma derdine düşülmez
4.499 dan fiyat 5.499a çıktı

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Alakası yok çok saçma bir savunma şekli 11 11 de zam yapılmaz işi fırsata çevirip müşteri kazıklanma derdine düşülmez
Akakçe'de satıcılar arasında n11 göremiyorum, fiyatlarda hala aynı ve bugün akşam 4200 TL'ye inecekmiş gibi bir şey duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1 Yıldır kullanıyorum. 3k iken almıştım çok memnunum. Bende 185 boy 80kg.Tam boyuna göre olacaktır. Yine alacak olsam yine aynı markadan alırdım. Hawk güvenilir bir firma. Aldığım günler gıcırtı yapmıştı. Mesaj attım hemen yeni parça gönderelim dediler. Ben uğraşmak istemedim ve 2 gün sonra düzelmişti zaten. O konuda kafan rahat olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl çözdün onu hocam ? Rahatsız etmiyor ama merak etttim çözümü.
Hocam klipslerin olduğu kısmı koltuğun yanlarına geçir öyle çözülüyor

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Erdem çay
Akakçe'de satıcılar arasında n11 göremiyorum, fiyatlarda hala aynı ve bugün akşam 4200 TL'ye inecekmiş gibi bir şey duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum.

N11 e bakın

Umarım düşer bu tip firmalar bende inanılmaz antipatik görünüyor.
Xdrive anka
Xrancer boss

Gibi bu fiyatlarda baya alternatif var

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Bir ürüne indirim yapılır indirimli stok bitince tekrar eski haline gelir. n11 üzerinden almanız şart değil HepsiBurada'da 4400 TL satılıyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Genel olarak koltuk güzel ben 110 kg bi ayıyım :D ona rağmen marttan beri kullanıyorum bi sorununu göremedim gıcırdama harici onuda belirli noktaları yağlayıp çözebiliyorsun ancak ben uğraşmak istemiyorum ve alıştım artık fiyatına göre güzel bi koltuk diyebilirim ayağı metal bi dönem xdrive toryum ile çok karşılaştırılıyordu onun ayağı plastik mesela genel olarak arkaya yatarak kullanıyorum hala bi sorunla karşılaşmadım

4 Aydır kullanıyorum son 1 aydır sallanmaya başladı ki bu konuda çokça şikayet de varmış. Onun dışında bir sıkıntısını yaşamadım.
Sallanma derken hocam marttan beri kullanıyorum ben de

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Ek olarak kendi sitesinde bile 4400 TL'ye satılıyor sırf bir sitede 5500 TL'ye satılıyor diye bir firmayı kazıkçı olarak nitelendirmek doğru değil.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Erdem çay
Bir ürüne indirim yapılır indirimli stok bitince tekrar eski haline gelir. n11 üzerinden almanız şart değil HepsiBurada'da 4400 TL satılıyor.
Evet millet kuponla alıyor diye çakarsın zammı değilmi firma haklı aynen

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
2 yıldır kullanıyorum ne kadar gacır gucur etse de hala rahat ve sağlam

Eraskel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet EFİL
Genel olarak koltuk güzel ben 110 kg bi ayıyım :D ona rağmen marttan beri kullanıyorum bi sorununu göremedim gıcırdama harici onuda belirli noktaları yağlayıp çözebiliyorsun ancak ben uğraşmak istemiyorum ve alıştım artık fiyatına göre güzel bi koltuk diyebilirim ayağı metal bi dönem xdrive toryum ile çok karşılaştırılıyordu onun ayağı plastik mesela genel olarak arkaya yatarak kullanıyorum hala bi sorunla karşılaşmadım

Sallanma derken hocam marttan beri kullanıyorum ben de
Normal dururken dene böyle sağa sola hafif sallamayı farkediliyor.

caponika

80+
2.5 senedir kullanıyorum genel olarak memnunum tek sorunu sırt açıklığı kısmında bel yastığının yasnanınca sarkması onun dışında bir sorun görmedim onunda çözümü var.
ben de aynı sorundan şikayetçiyim bel yastığı kayıp gidiyor o açıklıktan. nasıl çözdün bunu acaba, firmaya 2 sene önce yazdığımda bir tane daha bel yastığı gönderdiler ücretsiz olarak o açıdan çok iyiler fakat sorunum hala devam ediyor. çözümünüzü merak ettim

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
ben de aynı sorundan şikayetçiyim bel yastığı kayıp gidiyor o açıklıktan. nasıl çözdün bunu acaba, firmaya 2 sene önce yazdığımda bir tane daha bel yastığı gönderdiler ücretsiz olarak o açıdan çok iyiler fakat sorunum hala devam ediyor. çözümünüzü merak ettim
Arkadaki kayışları çapraz şekilde sandalyenin köşesine kaydırarak çözebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,360
Üyeler
161,446
Son üye
furkantycho
Top Bottom