Hawk Fab V5 vs xRancer Cross

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,750
Selam arkadaşlar, sizce hangisi ve neden?

Hawk chair

Hawk görünüş olarak daha hoş. Ben xrancer üretim yerine gidip deneyip aldım. İlkte dar olan modeli aldım ama sonradan eşim dedi bu çok dar rahat edemezsin. Xrancer master serisi daha genişti onu aldım. Biraz büyük ve rahat olması lazım ki yazın pişmeyelim. 78 kiloyum xrancer master serisi 90-100 kilo civarı olanlara öneriliyor. İşin özü denemeden alma derim. yakında bir mağazaya gidip dene dar olup canını sıkmasın. Bu arada xrancer İstanbul'da bağcılarda üretim yapıyor yakınsan daha uyguna alabilirsin.

Hi, I think you should go with the Hawk chair this chair is designed to meet the expectations of gaming. I guess it would not be a loss to buy Hawk chair for your gaming setup.

Ben de bu konuda çok sorum yaşamıştım çözemeyince hawk fab aldım 8 ay oldu heralde. Memnunum tavsiye ederim

Kumaş bak

Şu kayışların uzun süreli kullanımdan sonra sarkmaya başlaması sadece Rampage KL-R40 Throne serisinde mi oluyor?

Hocam uzun boylu sayılırım ve kilom da çok hawk kullandığım dönemler hem rahattım hem de kumaş koltuk olduğu için ter sıkıntısı yaşamadım yaz aylarında hawk tavsiye ederim

Geri