youtube dan video izlemen senin için daha yararlı olacaktırHawk futurw olan varsa kendi kuran bi yorum yapabilir mi
Yok hocam kurdum da sadece soldaki plastik cikikti ama herkeste mi oyle onu sorucaktim. Plastigi oraya takinca tutuyor ama oraniin acik olmamasi gerektigini dusunuyorumyoutube dan video izlemen senin için daha yararlı olacaktır
anladım kullanan bi kaç kişi vardı formu görürlerse elbet yardımcı olacaktırlarYok hocam kurdum da sadece soldaki plastik cikikti ama herkeste mi oyle onu sorucaktim. Plastigi oraya takinca tutuyor ama oraniin acik olmamasi gerektigini dusunuyorum
Umarim gorurleranladım kullanan bi kaç kişi vardı formu görürlerse elbet yardımcı olacaktırlar
Ondaki future serisi degil sanirim@Alper Arıkan Yardımcı olur
Bağlantılar farklı mı ?Ondaki future serisi degil sanirim
Goremedim ki incelemsini yapanbeklemek yerine o koltuğun incelemesini yapan arkadaşların videolarının altında da sorabilirsin
Bağlantıları farklı olabilir ya, yanlış yaptırmak istemem.@Alper Arıkan Yardımcı olur
Bendeki de böyle şimdi farkettimYok hocam kurdum da sadece soldaki plastik cikikti ama herkeste mi oyle onu sorucaktim. Plastigi oraya takinca tutuyor ama oraniin acik olmamasi gerektigini dusunuyorum