Neler Yeni

Hawk Future Mi̇ Zi̇o Koltuk Mu ?

HAWK FUTURE KOLTUK MU ? ZİO KOLTUK MU ?

• HAWK FUTURE

Oylar: 24 70.6%
  • ZİO

Oylar: 10 29.4%

• Oy kullanan toplam üye
    34

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Furkan
İşin gereği bütün gün bilgisayar başında geçirmiyorsan bana pek mantıklı gelmiyor o kadar paralara koltuk almak.
hocam şöyleki bütün gün pc başında sayılırım hatta yazılım öğrenip yeni şeyler yapma planlarımda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende hawk fab serisi vardı ama v kaçtı hatırlamıyorum v2 idi galiba ben memnunum terletmiyor boyum biraz uzundur kilomda var ama oldukça rahat tavsiye ederim
kumaş mı deri mi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Furkan
https://www.adoremobilya.com/dxracer-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu-siyah-kirmizi-beyaz
.
deri pek alasım yok hocam ya

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
hocam şöyleki bütün gün pc başında sayılırım hatta yazılım öğrenip yeni şeyler yapma planlarımda var

kumaş mı deri mi
kumaş hocam deri koltulta vardı zamanında yazın koltuğa değen her yerin sırılsıklam oluyor ben deri tavsiye etmem kumaş o kadar terletmiyor

KnightDavion

80+ Bronze
O kadar cok mu tozlaniyor eger oyleyse valla siyah alinmaz hatta deri bilr alinabilir

Maalesef çok tozlanıyor hocam. Yine terlersiniz ama derideki kadar rahatsız edecek seviyede değil. Ama Hawk koltuklarını uzun boylu ve kilolu insanlar için tasarlamış bence. 175 boy 80 kiloyum. Koltukta rahat edemediğimi söyleyebilirim. 190 boy 100 kilo olsaydım, normal koltuklarda daha da rahatsız olacağım için bu bana rahat gelebilirdi.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Furkan
Maalesef çok tozlanıyor hocam. Yine terlersiniz ama derideki kadar rahatsız edecek seviyede değil. Ama Hawk koltuklarını uzun boylu ve kilolu insanlar için tasarlamış bence. 175 boy 80 kiloyum. Koltukta rahat edemediğimi söyleyebilirim. 190 boy 100 kilo olsaydım, normal koltuklarda daha da rahatsız olacağım için bu bana rahat gelebilirdi.
hocam mesela wtcn yi biliyon zio o adamın hem bbl takımına sponsor hem kendine ve zio ona özel koltukta yolladı wtcn temalı adam 1 hafta filan kullandı sonra önceki kullandığı hawka geçti. hawk sponsoru değil sadece hawk koltuk yolladı deneyimlerini bize söyle geliştirelim v.s diye oda söylediydi yeni koltuğu yolladılar ve adam bble sponsor olanı değilde hawkı tercih ediyor oda zayıf biri mesela

predator

80+ Silver
XMAX karyus x3 pro öneririm. hawk kullandım çökme yaptı, karyus kullanıyorum 3-5 aydır sorunsuz..

KnightDavion

80+ Bronze
hocam mesela wtcn yi biliyon zio o adamın hem bbl takımına sponsor hem kendine ve zio ona özel koltukta yolladı wtcn temalı adam 1 hafta filan kullandı sonra önceki kullandığı hawka geçti. hawk sponsoru değil sadece hawk koltuk yolladı deneyimlerini bize söyle geliştirelim v.s diye oda söylediydi yeni koltuğu yolladılar ve adam bble sponsor olanı değilde hawkı tercih ediyor oda zayıf biri mesela

İşin içinde para dönmeden bu olayların yaşandığına inanmıyorum. Para olmadan o YouTuber ve Influencerlar selam bile vermez.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Furkan
XMAX karyus x3 pro öneririm. hawk kullandım çökme yaptı, karyus kullanıyorum 3-5 aydır sorunsuz..
çökme olduğunda garantisi var hocam yolla yapsınlar

İşin içinde para dönmeden bu olayların yaşandığına inanmıyorum. Para olmadan o YouTuber ve Influencerlar selam bile vermez.
şöyle diyim adamın takımına sponsor olan bir markanınkini kullanmayıp sponsor olmayanı kullanıyor. ve zio daha sonra geldi wtcn beğenmediğini rahatsız olduğunu kullanmayan birisi adamın takımına sponsor yani her ne kadar para bile alsa hawktan adamın şirketi bbl daha önemli hocam öyle düşün

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Çelik
Hawk'ın kumaş koltuğunu kullanıyorum tavsiye ederim. Fab v3 hatta modeli

predator

80+ Silver
çökme olduğunda garantisi var hocam yolla yapsınlar

şöyle diyim adamın takımına sponsor olan bir markanınkini kullanmayıp sponsor olmayanı kullanıyor. ve zio daha sonra geldi wtcn beğenmediğini rahatsız olduğunu kullanmayan birisi adamın takımına sponsor yani her ne kadar para bile alsa hawktan adamın şirketi bbl daha önemli hocam öyle düşün
Çökme garantisi yok hocam hawkın

KnightDavion

80+ Bronze
Top Bottom