Neler Yeni

Hawk Gaming Chair alınır mı?

Carrier

80+ Bronze

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik

Carrier

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı koltuk bende mevcut 1.95 93 kiloyum iyi bir şekilde kullanıyorum genel olarak bu fiyat bandında memnunum
reis ağrı yapıyor mu bi kaç saat sonra falan. Dik durabiliyo musun tamamen

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Boy ve kiloma göre minimum bu fiyat bandında bunu almam gerekiyordu zaten özet geçmek gerekirse
Kumaş olduğu için terletmez yapıda
Kolçak kalitesi yaslanınca kırılacak gibi bir hissiyatı var benim ağırlığımdan dolayı olabilir belki ama 3 aydır kullanıyorum herhangi bir kırılma falan olmadı
Hawk yanında bakım yağını bezini spreyini falan da gönderiyor o yüzden ayda bir 2 ayda bir yağını sürüyorum bakımını yapıyorum
Koltuğun arka bel sırt yastığı sabit ayarlanmıyor yani arkana ayarlayıp yaslanıp o kısımda tutman gerekiyor sırtınla
Kafa boyun yastığı bana gelen sert yani birkaç kişiyle konuştuğumda forumda memnun olduklarını söylediler ama ben kafa boyun yastığından memnun degilim cok sert gereğinden fazla yani yaslanasım gelmiyor açıkçası bi milyoncularda 30-35 TL'ye alınan yastıklar daha rahat
Onun dışında sormak istedigin bir şey varsa cevaplayabilirim

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
V2 modelini 2 seneden fazladır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Güzel koltuk terletme yapmıyor. Tavsiye ederim.

Carrier

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boy ve kiloma göre minimum bu fiyat bandında bunu almam gerekiyordu zaten özet geçmek gerekirse
Kumaş olduğu için terletmez yapıda
Kolçak kalitesi yaslanınca kırılacak gibi bir hissiyatı var benim ağırlığımdan dolayı olabilir belki ama 3 aydır kullanıyorum herhangi bir kırılma falan olmadı
Hawk yanında bakım yağını bezini spreyini falan da gönderiyor o yüzden ayda bir 2 ayda bir yağını sürüyorum bakımını yapıyorum
Koltuğun arka bel sırt yastığı sabit ayarlanmıyor yani arkana ayarlayıp yaslanıp o kısımda tutman gerekiyor sırtınla
Kafa boyun yastığı bana gelen sert yani birkaç kişiyle konuştuğumda forumda memnun olduklarını söylediler ama ben kafa boyun yastığından memnun degilim cok sert gereğinden fazla yani yaslanasım gelmiyor açıkçası bi milyoncularda 30-35 TL'ye alınan yastıklar daha rahat
Onun dışında sormak istedigin bir şey varsa cevaplayabilirim
bel yastığı için video izlemiştim arka lastikleri yanlara sabitleyince duruyor.

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Deniz
o zaman bende yorum yapayım
180 boyundayım 195 kiloyum
2 yıla yakındır v5 olan rengini kullanıyorum tık demedi daha
şahsi fikrim alınır ama başka bir koltukla kıyaslamadım.
sırt kısmı biraz sert geliyor bana
bazen sırt ağrısı yapabiliyor.. ama kilomdan dolayı genel olarak bir sırt ağrısı da olabilir benimki

Carrier

80+ Bronze
o zaman bende yorum yapayım
180 boyundayım 195 kiloyum
2 yıla yakındır v5 olan rengini kullanıyorum tık demedi daha
şahsi fikrim alınır ama başka bir koltukla kıyaslamadım.
sırt kısmı biraz sert geliyor bana
bazen sırt ağrısı yapabiliyor.. ama kilomdan dolayı genel olarak bir sırt ağrısı da olabilir benimki
3599 tl'ydi alcaktım tam 3899 yaptılar hevesim kaçtı şimdi

darkVE

80+
Almanı tavsiye etmiyorum kurulumu çok zor ve çoğunlukla hatalı ürün yolluyorlar. Aldığım üründe delikleri hataları geldi, vidalar oturmuyor ayrıca tek başına kurman imkansız ve tam bir çile. Kendisini bu kadar pahalı ve kaliteli gösteren bir şirketin bu kadar kalitesiz olmaları bu parayı hak etmediklerini gösteriyor bence.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Top Bottom