Carrier
80+ Bronze
Aynı koltuk bende mevcut 1.95 93 kiloyum iyi bir şekilde kullanıyorum genel olarak bu fiyat bandında memnunumbu bütçede önerebilceğiniz farklı koltuk var mı veya ?
Kullanıyorum 2yıl oldu sorunsuz terletme yok rahat.bu bütçede önerebilceğiniz farklı koltuk var mı veya ?
bel yastığı için video izlemiştim arka lastikleri yanlara sabitleyince duruyor.Boy ve kiloma göre minimum bu fiyat bandında bunu almam gerekiyordu zaten özet geçmek gerekirse
Kumaş olduğu için terletmez yapıda
Kolçak kalitesi yaslanınca kırılacak gibi bir hissiyatı var benim ağırlığımdan dolayı olabilir belki ama 3 aydır kullanıyorum herhangi bir kırılma falan olmadı
Hawk yanında bakım yağını bezini spreyini falan da gönderiyor o yüzden ayda bir 2 ayda bir yağını sürüyorum bakımını yapıyorum
Koltuğun arka bel sırt yastığı sabit ayarlanmıyor yani arkana ayarlayıp yaslanıp o kısımda tutman gerekiyor sırtınla
Kafa boyun yastığı bana gelen sert yani birkaç kişiyle konuştuğumda forumda memnun olduklarını söylediler ama ben kafa boyun yastığından memnun degilim cok sert gereğinden fazla yani yaslanasım gelmiyor açıkçası bi milyoncularda 30-35 TL'ye alınan yastıklar daha rahat
Onun dışında sormak istedigin bir şey varsa cevaplayabilirim
3599 tl'ydi alcaktım tam 3899 yaptılar hevesim kaçtı şimdio zaman bende yorum yapayım
180 boyundayım 195 kiloyum
2 yıla yakındır v5 olan rengini kullanıyorum tık demedi daha
şahsi fikrim alınır ama başka bir koltukla kıyaslamadım.
sırt kısmı biraz sert geliyor bana
bazen sırt ağrısı yapabiliyor.. ama kilomdan dolayı genel olarak bir sırt ağrısı da olabilir benimki
hala bu fikirde misin? tavsiye eder misin ya da şu daha iyi dediğin bir şey var mı?185 boy 110 kiloyum gayet güzel, konforlu. Terletme yapmıyor, rahat