SadeceYorumcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
ben geçen aylarda 7000 tlden aldım. 200 tl daha düşük.Bunlar hep bu fiyatlarda değil miydi?
Renk olması gerekiyor yanlış bilmiyorsam.Bunun v3 v4 farkları ne
en ucuz 7'ydi ama ilk kez 6,8 görüyomBunlar hep bu fiyatlarda değil miydi?
renkBunun v3 v4 farkları ne
sadece renk farkı kalite aynıBunun v3 v4 farkları ne
doğrudur. ama 2 hafta sonra yumuşuyor.ama çok konforlu hakkaten.yinede sert gelirse 2-3 hafta yumuşayana kadar ince yumuşak minder kullanabilirsin.bi sıkıntısı kafa yastığı fazla iş yapmıyor yinede boyun hizasına çekince boynumu rahatlattı.bel yastığı çok işlevsel. oyun oynarknen dik konumda da iyi fakat en güzel tarafı film seyrederken koltuğun sırt kısmını biraz geriye yaslarsan kafa yastığı dahil her tarafı çok iyi iş yapıyor ve oldukça rahat hissediyorsun keyf alıyorsun. dilersen film izlerken daha da geriye yaslayarak yatak gibi kullanabiliyorsun.süngeri çok sert diyorlar o yüzden bi türlü bu koltuğu alıp almamakta karar veremiyorum.
sallanma özelliği var mı koltuğun peki ?sadece renk farkı kalite aynı
doğrudur. ama 2 hafta sonra yumuşuyor.ama çok konforlu hakkaten.yinede sert gelirse 2-3 hafta yumuşayana kadar ince yumuşak minder kullanabilirsin.bi sıkıntısı kafa yastığı fazla iş yapmıyor yinede boyun hizasına çekince boynumu rahatlattı.bel yastığı çok işlevsel. oyun oynarknen dik konumda da iyi fakat en güzel tarafı film seyrederken koltuğun sırt kısmını biraz geriye yaslarsan kafa yastığı dahil her tarafı çok iyi iş yapıyor ve oldukça rahat hissediyorsun keyf alıyorsun. dilersen film izlerken daha da geriye yaslayarak yatak gibi kullanabiliyorsun.
var sol tarafta kilit mekanizması yapmışlar bunun için. ben bilmiyordum böyle huyları olduğunu kağıdında okuduğumda öğrendim.sallanma özelliği var mı koltuğun peki ?
peki böyle koltuğun üzerine Bağdaş kurarak oturabiliyoruz demi şu sert olma sorunundan emin olsam süngerinden işte direkt alacam deneme şansım yokki deneyeyim.var sol tarafta kilit mekanizması yapmışlar bunun için. ben bilmiyordum böyle huyları olduğunu kağıdında okuduğumda öğrendim.
amuda bile kalkarsın tahminimpeki böyle koltuğun üzerine Bağdaş kurarak oturabiliyoruz demi şu sert olma sorunundan emin olsam süngerinden işte direkt alacam deneme şansım yokki deneyeyim.