Neler Yeni

Hawk Kargo Haksızlığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Sizden daha fazla internet siparişim vardır eminim ki.
Hawk'ın kullandığı kargo şirketi bile farklı.
Alıntıyı görüntüle
Site ana sayfasında bariz bir şekilde bu görsel var. Bunu bilerek siparişinizi veriyorsunuz. Bu koşullar içinde "fanboy" diye çağrışımlar yapıyorsunuz.
Amazon'un satış politikası ile Hawk'ın aynı değil kargo sürecini oraya yazdığında isterse 1 ay sonra kargoya verir. Amazon sipariş sayısını arttırmak için kullanılan aracı firma ve hiçbir satıcı böyle bir şirketin politikalarını suistimal etmek istemez. Sipariş verildiğinde bunları bilerek siparişinizi veriyorsunuz. Bu şekilde saçma saçma yorumlar yaparak da hiçbir firmayı kötülemeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Etrafınızı okumaktan aciz insanlarsınız.
Aciz olan sizlersiniz isterse 1 ayda kargoya verir yazmış birde utanmaz. Ek olarak kimse burada firmayı kötülemiyor. Kargo süreçlerinin bir saçmalık olduğunu söylüyoruz 2023 yılında 4-10 işgünü ne demek? Ben aliexpressten 10 günde kargo getirtiyorum birader?

tragedy

80+
Sizden daha fazla internet siparişim vardır eminim ki.
Hawk'ın kullandığı kargo şirketi bile farklı.
Alıntıyı görüntüle
Site ana sayfasında bariz bir şekilde bu görsel var. Bunu bilerek siparişinizi veriyorsunuz. Bu koşullar içinde "fanboy" diye çağrışımlar yapıyorsunuz.
Amazon'un satış politikası ile Hawk'ın aynı değil kargo sürecini oraya yazdığında isterse 1 ay sonra kargoya verir. Amazon sipariş sayısını arttırmak için kullanılan aracı firma ve hiçbir satıcı böyle bir şirketin politikalarını suistimal etmek istemez. Sipariş verildiğinde bunları bilerek siparişinizi veriyorsunuz. Bu şekilde saçma saçma yorumlar yaparak da hiçbir firmayı kötülemeyin.

Alıntıyı görüntüle
Etrafınızı okumaktan aciz insanlarsınız.
Firmanın hangi pozisyonunda çalışıyorsunuz hocam söyleyin de rahatlayın :D
Satın almadan önce sitenin tüm sayfa içeriğini mi inceleyeceğim ya satın alırken söyleyecek bunu bana ya da ödeme aşamasında

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Aciz olan sizlersiniz isterse 1 ayda kargoya verir yazmış birde utanmaz.
Aciz bir kişi olduğumu düşünmüyorum çünkü etrafımı araştırıyorum ve bilgileri okuyup sonra sipariş veriyorum. Hiçbir şey okumayıp rastgele sipariş verip sonra burada firma kötüleyerek sipariş veren sizlersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Aciz bir kişi olduğumu düşünmüyorum çünkü etrafımı araştırıyorum ve bilgileri okuyup sonra sipariş veriyorum. Hiçbir şey okumayıp rastgele sipariş verip sonra burada firma kötüleyerek sipariş veren sizlersiniz.
Hawk ile bir anlaşman mı var? Doğru söyle valla kızmıcam. Vatanını savunan asker gibi savunuyorsun çünkü :) burada bir haksızlık olduğunu söylüyoruz sen kalkmış adamlar oraya ibare koymuş yaparlar diyosun. Bu doğal mı?

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
Merhaba,

Alıntıyı görüntüle

Fotoğrafta görüleceği üzere 12.11 tarihinde hawkın kendi sitesinden fab v5 koltuk siparişi verdim ve hala kargolama yapılmadı.

Arkadaşım ise pazar günü (17.11) tarihinde amazon üzerinden sipariş verdi aynı koltuğu kendisine pazartesi günü yani dün itibariyle kargo yapıldı ve şuanda kargo firmasında aktarmada yani kısacası çarşamba günü teslim edilecek.

Hawk firmasının yaptığı bariz bir şekilde ayıptır. Pazaryerlerinden korktukları için kötü yorum vs gelmesin diye oralara ağırlık vererek kendi sitelerinden yapılan siparişleri geciktiriyolar. Nede olsa orada ki yorumları kendileri belirleyebiliyolar.

Kendilerinden koltuk aldığıma şimdiden pişman oldum. Sizlerde alırken 2 kere düşünün.

Alıntıyı görüntüle
Dostum ben de senin aldığın tarihten bir gün önce aldım ve hâlâ gelmedi. Yani İstanbul içi bu kadar sürmemesi gerekiyordu bence. Bilsem hemen şu an para iademi yaparlar direkt iptal eder amazondan alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Firmanın hangi pozisyonunda çalışıyorsunuz hocam söyleyin de rahatlayın :D
Satın almadan önce sitenin tüm sayfa içeriğini mi inceleyeceğim ya satın alırken söyleyecek bunu bana ya da ödeme aşamasında
incelemen lazım hocam 4k para veriyoruz sonuçta haklılar :D baktın orada 4-10 işgünü yazıyor almayacaksın haa alırsanda amazondan 2 gün önce alan adamın kargosunu gönderirim sen beklersin :D itiraz etme hakkın yok :)

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Hawk ile bir anlaşman mı var? Doğru söyle valla kızmıcam. Vatanını savunan asker gibi savunuyorsun çünkü :) burada bir haksızlık olduğunu söylüyoruz sen kalkmış adamlar oraya ibare koymuş yaparlar diyosun. Bu doğal mı?
Anlaşmam yok ben doğru olanı söylüyorum bunu her firma içinde yapabilirim. Bu sizin için haksızlık olabilir. Halen 4-10 iş günü içersindesiniz.
Sayfada kargo bilgisi var bunu okumak sizin sorumluluğunuzda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Dostum ben de senin aldığın tarihten bir gün önce aldım ve hâlâ gelmedi. Yani İstanbul içi bu kadar sürmemesi gerekiyordu bence. Bilsem hemen şu an para iademi yaparlar direkt iptal eder amazondan alırdım.
Ben iptal hakkımı kullandım amazondan alacağım

Anlaşmam yok ben doğru olanı söylüyorum bunu her firma içinde yapabilirim. Bu sizin için haksızlık olabilir. Halen 4-10 iş günü içersindesiniz.
Sayfada kargo bilgisi var bunu okumak sizin sorumluluğunuzda.
Size göre doğru olan buysa savunmaya devam edin hocam. Biz burada haksızlığı konuşuyoruz. Amazondan veren adamda aynı parayı veriyor bende aynı parayı veriyorum.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Ben iptal hakkımı kullandım amazondan alacağım

Size göre doğru olan buysa savunmaya devam edin hocam. Biz burada haksızlığı konuşuyoruz. Amazondan veren adamda aynı parayı veriyor bende aynı parayı veriyorum.
Halen anlamıyorsunuz.
Amazon'un kullandığı kargo firması ile Hawk'ın kullandığı firma aynı bile değil.
Hawk kargolarını toplu bir şekilde MNG Kargo'ya teslim edebilir. Kolay Gelsin firması kargoyu kendisi teslim alabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Halen anlamıyorsunuz.
Amazon'un kullandığı kargo firması ile Hawk'ın kullandığı firma aynı bile değil.
Hawk kargolarını toplu bir şekilde MNG Kargo'ya teslim edebilir. Kolay Gelsin firması kargoyu kendisi teslim alabilir.
Hocam bu forumda hawk kargo sorunları ile bu kaçıncı konu bir bakın isterseniz bende şimdi baktım. Mng yazıp arasla gönderiyolar bu değişebiliyor. Mng ile kotası dolunca farklı bir taşıyıcı ile gönderebiliyor. Ek olarak amazondan aldığımızda göndericide satıcıda hawktı. Şuan baktığımda gönderici amazon olarak gözüküyor

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
aga nedir bu sabırsızlıgınız anlamadım :D 7 8 gün sonra kargocu aradıgında bu kargo nerden çıktı ne zaman aldım diye soruyorum kendı kendime unutuyorum ne aldıgımı. valla helal olsun

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Hocam bu forumda hawk kargo sorunları ile bu kaçıncı konu bir bakın isterseniz bende şimdi baktım. Mng yazıp arasla gönderiyolar bu değişebiliyor. Mng ile kotası dolunca farklı bir taşıyıcı ile gönderebiliyor. Ek olarak amazondan aldığımızda göndericide satıcıda hawktı. Şuan baktığımda gönderici amazon olarak gözüküyor
Sabrederseniz gelir. Gereksiz polemik yaratmaya değmez. Bunu her firma yapabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
aga nedir bu sabırsızlıgınız anlamadım :D 7 8 gün sonra kargocu aradıgında bu kargo nerden çıktı ne zaman aldım diye soruyorum kendı kendime unutuyorum ne aldıgımı. valla helal olsun
Para verdiğiniz bir ürünü unutacak seviyedeyseniz tebrik ederim :D

Sabrederseniz gelir. Gereksiz polemik yaratmaya değmez. Bunu her firma yapabilir.
Sizin elemanlara söylede benim iptal talebini onaylasınlar hocam sana zahmet

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,640
Üyeler
164,034
Son üye
zeke_17