Hawk koltuk alınır mı?

Emreaks49

80+
Reaksiyon skoru
15
Screenshot_2024-11-05-05-54-32-190_com.android.chrome.jpg
Gençler bu iki koltuk indirime girmiş galiba takip etmediğim için bilmiyorum sizce kasımın sonuna kadar güzel indirim gelirmi koltuklara yoksa çekiyimmi bunlardan bir tane

4.6K Olan, güncellenmemiş fiyat değilse al geç. 1 Yıldır kullanıyorum ben çok memnunum. Her hangi bir sorunla karşılaşmadım. Üstelik bakım için yanında gönderilen ürünleri kullanmamama rağmen.

Alıntıyı görüntüle
Gençler bu iki koltuk indirime girmiş galiba takip etmediğim için bilmiyorum sizce kasımın sonuna kadar güzel indirim gelirmi koltuklara yoksa çekiyimmi bunlardan bir tane
fab serisi güzel ama ufak bi sorunu var ama fiyatına göre alınabilir bir seri bel desteği sırt ve oturma kısmının arasındaki boşluğa kaçıyor ben o sorunu arasına sünger kestirip kaplatarak çözdüm uzun ince bi yastık da iş görür

Zio'nun tabanı hariç diğerleri pek güven vermiyor bana, Hawk üzmez diye düşünüyorum ama şahsen başka bir marka kullanıyorum ve 2020 den beri kullandığım koltuk yerine Decathlon'nun QUECHUA kamp koltuğunu kullanmayı yeğlerim özellikle sıcak zamanlarda, rüzgar girmeyen bir ortamdaysan ve aktif uzun saatler kullanımda sıkıntılar yaşata biliyor eğzama varsa ekstra problem oluşuyor, halı kullanmayanlar anlar rahat olmuyor kayıyor doğal olarak bağdaş kurarsan problem olmuyor. Boşa para çıktığında ilk işim onu almak olacak, kullandığımıda kardeşime veririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,175
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri