Neler Yeni

Yardım Hawk vs Xdrive vs Exvega

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan Yavuz
Bütçe
4000
Hawk fab v4
Xdrive 15'li siyah (kumaş)
Exvega andromeda
Bu üç koltuk arasında kaldım hangisini önerirsiniz

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
hawk önermiyorlar, xdrive.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Hawk öneririm, kumaş olanını satın almıştım klasik gri rengini oturma kısmı biraz daha yumuşak olsa iyi olabilir fakat yine diğerlerinden daha rahat ve kaliteli. (Hawk önceden Şahin Büro Mobilyaları A. Ş. adı altında ofis mobilyaları üretiyordu, araştırmıştım satın almadan önce. Hatta direkt kaliteli ofis koltuğu alacaktım "gaming chair" yerine fakat bu şirketin önceden ofis mobilyaları yaptığını öğrendikten sonra bunu aldım.)

Direkt ofis koltukları da araştırabilirsiniz işini bilen kişiler oyuncu koltukları yerine araştırıp hem sırt ve kalça sağlığı için hem de rahatlık açısından ofis koltukları tercih ediyor. Ben de tekrar koltuk alacağım zaman ofis koltuğu bakacağım, size de bi araştırmanızı tavsiye ederim.

Ekleme yapayım, Xdrive kumaş olanını hiç denemedim ya da deneyen bir tanıdığım olmadı ama rahat gibi görünüyor. Bi youtube'da ufak karşılaştırma videosu ya da inceleme videosu izlersen daha iyi olur.

Son düzenleme:

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Hawk öneririm, kumaş olanını satın almıştım klasik gri rengini oturma kısmı biraz daha yumuşak olsa iyi olabilir fakat yine diğerlerinden daha rahat ve kaliteli. (Hawk önceden Şahin Büro Mobilyaları A. Ş. adı altında ofis mobilyaları üretiyordu, araştırmıştım satın almadan önce. Hatta direkt kaliteli ofis koltuğu alacaktım "gaming chair" yerine fakat bu şirketin önceden ofis mobilyaları yaptığını öğrendikten sonra bunu aldım.)

Direkt ofis koltukları da araştırabilirsiniz işini bilen kişiler oyuncu koltukları yerine araştırıp hem sırt ve kalça sağlığı için hem de rahatlık açısından ofis koltukları tercih ediyor. Ben de tekrar koltuk alacağım zaman ofis koltuğu bakacağım, size de bi araştırmanızı tavsiye ederim.

Ekleme yapayım, Xdrive kumaş olanını hiç denemedim ya da deneyen bir tanıdığım olmadı ama rahat gibi görünüyor. Bi youtube'da ufak karşılaştırma videosu ya da inceleme videosu izlersen daha iyi olur.
Öneriniz hala geçerli mi? Hawk bu 3'ü arasında en iyisi olan mı?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Hawk hocam, net hawk. Halen almayı düşünüyorsanız çekin hawk'ı bakın rahatınıza.
Sanırım Zio'nun kumaş koltuğunu alacağım incelemesine bakıyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Sanırım Zio'nun kumaş koltuğunu alacağım incelemesine bakıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
O da olabilir, size kalmış ikisi de aynı kalitede sayılır. Zio biraz fazla kişiselleştirme falan sunuyor oturma kısmı da bi tık daha iyi. Zio tercih edebilirsiniz hawk ile arasında kaldıysanız.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Zio>>

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan
2 yıl hawk kullandım, Kesinlikle oturma kısmında ki sünger giderek inceliyor ve rahatlık hissini yitiriyor bu önemli bir nokta. İkinci karşılaştığım sorun ise garantisi bitince 26. ay da koltuğun mekanizması boydan boya kırıldı, dışardan yenisini alıp değiştirmek zorunda kaldım.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
2 yıl hawk kullandım, Kesinlikle oturma kısmında ki sünger giderek inceliyor ve rahatlık hissini yitiriyor bu önemli bir nokta. İkinci karşılaştığım sorun ise garantisi bitince 26. ay da koltuğun mekanizması boydan boya kırıldı, dışardan yenisini alıp değiştirmek zorunda kaldım.
Zioya yöneliyorum fakat hafızalı sünger almaya gerek var mı 300TL için buna değer mi acaba...daha mı rahat bilemiyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom