Yardım Hawk-XRancer-XPrime-XDrive Hangi Koltuğu Almalıyım?

5 senedir xdrive kullanıyorum kasırga modelini dikişleri bile açılmadı o kadar sağlam çıktı ve çok konforlu ama terletiyor deri olduğu için kumaş olanlara yönelebilirsin
listemde

Konuyu takipliyorum bende hocam

@TechGuy Hocam selamlar, Exveganın yeni çıkardığı Sirius modeli sizce nasıldır? IKEA Markus kullanıyorum ama odama göre çok klasik kaldı. Genel olarak memnunuum fakat uzun süre kullanımda hafif bel ağrıtıyor. Bu model Banzai 2 ye benziyor ama daha agresif bir model alınır mı?

Eğer para problem değilse ve uzun saatler oturuyorsan bürosit veya bürotime gidip adam akıllı ofis koltuğu al. Belin ve omurgan sana teşekkür eder.
farklı koltuk önerin varsa bekliyorum hala

@TechGuy Hocam selamlar, Exveganın yeni çıkardığı Sirius modeli sizce nasıldır? IKEA Markus kullanıyorum ama odama göre çok klasik kaldı. Genel olarak memnunuum fakat uzun süre kullanımda hafif bel ağrıtıyor. Bu model Banzai 2 ye benziyor ama daha agresif bir model alınır mı?
Kullanmadığım ürünü tavsiye etmeyi pek sevemem, showroom varsa mutlaka deneyin derim. Ama banzai öyle yayılıp kullanacağınız bir ürün değil amacı postürü ve beli desteklemek.

farklı koltuk önerin varsa bekliyorum hala
peki dostum en konforlu kltuk senin bildiklerin konmda yerin yok
Yüzsüzlüğün kaçıncı boyutu bu?

Kullanmadığım ürünü tavsiye etmeyi pek sevemem, showroom varsa mutlaka deneyin derim. Ama banzai öyle yayılıp kullanacağınız bir ürün değil amacı postürü ve beli desteklemek.

peki :d

Anlıyorum hocam, peki önerebileceğiniz koltuk var mı? Bütçe sorunum yok benim Razer Iskur v2 baktım piyasada yok o 10 numara koltuk bel desteği çok detaylı ayarlanıyor tam omurga dostu koltuk. Onun gibi hem oyuncu hem kaliteli koltuk öneriniz var ise bakabilirim

Anlıyorum hocam, peki önerebileceğiniz koltuk var mı? Bütçe sorunum yok benim Razer Iskur v2 baktım piyasada yok o 10 numara koltuk bel desteği çok detaylı ayarlanıyor tam omurga dostu koltuk. Onun gibi hem oyuncu hem kaliteli koltuk öneriniz var ise bakabilirim
Oyuncu koltuklarını takip etmiyorum TR'de premium ürün yok. Ama Nurus Mee Too bakabilirsin.

Denemeden koltuk almayın. Kendi sahip olduğu koltuk hakkında yorum yapanlardan boy + kilo isteyin.

Denemeden koltuk almayın. Kendi sahip olduğu koltuk hakkında yorum yapanlardan boy + kilo isteyin.
hawk ve xdrive ürünlerini nerede deneyebilirim acaba?Eskişehirde

Xdrive Anka Kumaştan çok memnunum. Ayrıca Xdrive'ın teknik servisi muhteşem. sadece bu yüzden bile seçilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye
Qwerty10
Geri