Neler Yeni

HAWK'ın hangi koltuğu alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden
Hocam bence kumaş modeller tercih et ben yaklaşım 1 ay önce aldım 4 bin küsür tl olan gri kumaşlı sandalywyi çok memlunum deri hem terletir hemde kumaşa göre daha kısa ömürlü kalır

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence kumaş modeller tercih et ben yaklaşım 1 ay önce aldım 4 bin küsür TL olan gri kumaşlı sandalywyi çok memlunum deri hem terletir hemde kumaşa göre daha kısa ömürlü kalır
hocam kumaş diyor zaten ama stok yok ya harika bir parça sahip olmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

@pythonoX

Son düzenleme:

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
bütçe sorunu çok yok ama fiyatlar biraz karışık geldi. en orta fiyattan alınabilecek olan hangisidir?
https://www.hawkchair.com/urun/1907-fenerbahce-espor-edition-oyuncu-koltugu bunu beğendim ama diğer modellere göre biraz ucuz sıkıntı yada fark olur mu? evimde kedi yok.
Kendimde kullanıyorum gayet memnunum rahat evden yorgun gelip üstüne oturunca hiç yadırgamıyorsun kurulumu biraz uğraştıyor şahsi görüşüm kumaş almanız yönünde deri çok terletir sizde benim gibi bir fenerlisiniz fakat bir kaç aydır 1907 fenerbahçe koltuğunun stoğa geldiğini görmedim üretimden kalkmıştır yüksek ihtimalle gelse bile fiyatının 3k edeceğini düşünmüyorum çünkü düz deri koltukları 3.7k özel seri olduğundan fiyatının artması çok olası

sametqwx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Samet Peker
1674557128804.png

Hawk Ne Hocam Ya

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
v6 modeli var

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Hawk modelleri Sırt bağlantısı sıkıntılı önermem.
Kumaş kalitesi de kötü. Calitte bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden
hocam kumaş diyor zaten ama stok yok ya harika bir parça sahip olmam gerek

@pythonoX

Hocam benim kullandığım bu senin attığın deri diye biliyorum

Hawk modelleri Sırt bağlantısı sıkıntılı önermem.
Kumaş kalitesi de kötü. Calitte bakabilirsiniz.
Hocam hawk bu işin en iyi fplerinden baktığın zaman neredeyse bütün yayıncılar hawk kullanıyor ve ben hiç bir sıkıntı yaşamıyorum kullanmama rağman

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Hocam benim kullandığım bu senin attığın deri diye biliyorum

Hocam hawk bu işin en iyi fplerinden baktığın zaman neredeyse bütün yayıncılar hawk kullanıyor ve ben hiç bir sıkıntı yaşamıyorum kullanmama rağman
Yayıncılar sponsor ne gönderirse onu kullanır ve gösterir, bir dönem ‘’ curse’’ diye discord benzeri bir şey vardı, sponsorumuzdu, ekranda onu gösterirdik, discord kullanırdık.
Fp olarak calitte hepsinden iyi en azından sağlam. Hawk’ı gaming centerda göremezsiniz çünkü sağlam değil.

Yayıncılar sponsor ne gönderirse onu kullanır ve gösterir, bir dönem ‘’ curse’’ diye discord benzeri bir şey vardı, sponsorumuzdu, ekranda onu gösterirdik, discord kullanırdık.
Fp olarak calitte hepsinden iyi en azından sağlam. Hawk’ı gaming centerda göremezsiniz çünkü sağlam değil.
Mesela seduna modeli bundan daha sağlam ve ergonomik ben bez kumaş olsun diye hawk aldım ama zerre memnun değilim. Zaten hemen hepsini birkaç ‘’marka’’ hariç üretimi izmir ( eski ayakkabıcılar, döşemeciler vs.)
Hawk kutulama, renkler ve kalite hissi ürünü kullanana kadar gayet iyi. Kullanınca bu paraya diğer alternatifleri alsaydım diyorsunuz.

Ekler

• 1B321ACD-EB33-45EF-BA12-816A4D4C50CB.jpeg
    1B321ACD-EB33-45EF-BA12-816A4D4C50CB.jpeg
    62.1 KB · Hit: 24

NightWish2434

80+ Silver
Top Bottom