Hocam bence kumaş modeller tercih et ben yaklaşım 1 ay önce aldım 4 bin küsür tl olan gri kumaşlı sandalywyi çok memlunum deri hem terletir hemde kumaşa göre daha kısa ömürlü kalır
Hocam bence kumaş modeller tercih et ben yaklaşım 1 ay önce aldım 4 bin küsür TL olan gri kumaşlı sandalywyi çok memlunum deri hem terletir hemde kumaşa göre daha kısa ömürlü kalır
Kendimde kullanıyorum gayet memnunum rahat evden yorgun gelip üstüne oturunca hiç yadırgamıyorsun kurulumu biraz uğraştıyor şahsi görüşüm kumaş almanız yönünde deri çok terletir sizde benim gibi bir fenerlisiniz fakat bir kaç aydır 1907 fenerbahçe koltuğunun stoğa geldiğini görmedim üretimden kalkmıştır yüksek ihtimalle gelse bile fiyatının 3k edeceğini düşünmüyorum çünkü düz deri koltukları 3.7k özel seri olduğundan fiyatının artması çok olası
Future Gray Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Future Grey Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle hazırlanmıştır...
Hawk Gaming Chair Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle...
www.hawkchair.com
Hocam benim kullandığım bu senin attığın deri diye biliyorum
Hawk Gaming Chair Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle...
www.hawkchair.com
Hocam benim kullandığım bu senin attığın deri diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hawk bu işin en iyi fplerinden baktığın zaman neredeyse bütün yayıncılar hawk kullanıyor ve ben hiç bir sıkıntı yaşamıyorum kullanmama rağman
Yayıncılar sponsor ne gönderirse onu kullanır ve gösterir, bir dönem ‘’ curse’’ diye discord benzeri bir şey vardı, sponsorumuzdu, ekranda onu gösterirdik, discord kullanırdık.
Fp olarak calitte hepsinden iyi en azından sağlam. Hawk’ı gaming centerda göremezsiniz çünkü sağlam değil.
Yayıncılar sponsor ne gönderirse onu kullanır ve gösterir, bir dönem ‘’ curse’’ diye discord benzeri bir şey vardı, sponsorumuzdu, ekranda onu gösterirdik, discord kullanırdık.
Fp olarak calitte hepsinden iyi en azından sağlam. Hawk’ı gaming centerda göremezsiniz çünkü sağlam değil.
Mesela seduna modeli bundan daha sağlam ve ergonomik ben bez kumaş olsun diye hawk aldım ama zerre memnun değilim. Zaten hemen hepsini birkaç ‘’marka’’ hariç üretimi izmir ( eski ayakkabıcılar, döşemeciler vs.)
Hawk kutulama, renkler ve kalite hissi ürünü kullanana kadar gayet iyi. Kullanınca bu paraya diğer alternatifleri alsaydım diyorsunuz.
hocam deriymiş. whatsapp'tan yazdım anlaşmazlık olduğu için stok gelmiyormuş. anlaşma sağlanırsa hem deri hemde kumaş gelebilirmiş. yemek masasının sandalyesinden devam ben