2200g vardı 1050 aldım tatmin etmedi rx570 aldım VRAM darbogazi oldu rx580 8gb aldım islemci yetmedi 1600af aldım kart hafif kaldı rx5600xt aldim şimdi işlemci yer yer darboğaz yapıyor :/Harbi şu darboğaz olayını kim çıkardı bulun onu
Fe harbi güzel ama hof 1080ti lar ayrı bir şey1080 Titan X founders edition . Dream gpu'um .
8600G'li bir mini pc benim kafayı toplarekran kartı değil hayalim. 8600G apu işlemci istiyorum.
a kayıp abim?sizi arıyordum bendeHayalimdeki herşeye sahibim
İlk kez adını duydum ve neden hayalin mesela onuda merak etmedim değil bir apuekran kartı değil hayalim. 8600G apu işlemci istiyorum.
xfx 6900xt kullanıyorum bundada coil whine var. 4060 kullandım ondada vardı. eski laptopumda da vardı galiba hep beni buluyor.
İlk kez adını duydum ve neden hayalin mesela onuda merak etmedim değil bir apu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben apuyla geldim apuyla giderim. iyi bak ismimi daha önce duydunİlk kez adını duydum ve neden hayalin mesela onuda merak etmedim değil bir apu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin ismini değil işlemcinin ama şimdi baktım sağlam işlemciye benziyorben apuyla geldim apuyla giderim. iyi bak ismimi daha önce duydun
daha çıkmadı kralllSenin ismini değil işlemcinin ama şimdi baktım sağlam işlemciye benziyor