Neler Yeni

Hayallerinize Ulaşmak İçin Ne Yaparsınız?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çalışıyorum spor yapıyorum, başka bir şey yok :kappa:

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Moral toplarım sonra çalışmaya başlarım

kamyoncu36

80+ Bronze
Forumda konu açardım

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Hiç. Hiçbir şey için azim gösterme zahmetine girmiyorum, beni motive eden hiçbir şey yok. Dünya üzerinde bulunan şeyleri düşününce kendime bir hedef koyamıyorum. Sadece mutlu olmak istiyorum ama beni neyin mutlu ettiği hakkında hiçbir fikrim yok.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Hiç. Hiçbir şey için azim gösterme zahmetine girmiyorum, beni motive eden hiçbir şey yok. Dünya üzerinde bulunan şeyleri düşününce kendime bir hedef koyamıyorum. Sadece mutlu olmak istiyorum ama beni neyin mutlu ettiği hakkında hiçbir fikrim yok.
Ben de çok zor zamanlar geçirdim. Ama pozitif düşünürsen her şey güzelleşiyor. Sen de öyle yap. Pozitif düşün her zaman.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ben de çok zor zamanlar geçirdim. Ama pozitif düşünürsen her şey güzelleşiyor. Sen de öyle yap. Pozitif düşün her zaman.
Bu öyle bir şey değil, nasıl anlatsam ilgimi tamamıyla çeken bir şey yok. Aklına gelebilecek çoğu şeyi denedim. Hepsinden de bir süre sonra sıkıldım.

efay144

80+ Silver
Bu öyle bir şey değil, nasıl anlatsam ilgimi tamamıyla çeken bir şey yok. Aklına gelebilecek çoğu şeyi denedim. Hepsinden de bir süre sonra sıkıldım.
Dünyadasın öyle tüm hayallerin veya eline tüm paralar geçse bile sıkılırsın. Ondan dolayı anı yaşamak en iyisi.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Dünyadasın öyle tüm hayallerin veya eline tüm paralar geçse bile sıkılırsın.
Bundan bahsediyorum işte, beni sıkmayan bir şey yok. O yüzden yegane amacım mutluluğu bulmak, bu da çok paranın olması veya çok büyük bir adam olma yolundan geçmiyor.

efay144

80+ Silver
Bundan bahsediyorum işte, beni sıkmayan bir şey yok. O yüzden yegane amacım mutluluğu bulmak, bu da çok paranın olması veya çok büyük bir adam olma yolundan geçmiyor.
Şimdi klişe gibi gelebilir ama namaz kılıp cennetin varlığına inanmak ve bir inancın olması iyi gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,430
Üyeler
165,018
Son üye
Dean.Winchester
Top Bottom