Zıncıraklı yılan
80+ Bronze
mining
AHayallerimi kolaylaştırırım yoksa çok kanser bir olayHayaliniz ne ve hayallerinize ulaşmak için ne yaparsınız, yapıyorsunuz?
Eğenomi bakanı olup bilmem kaç milyar doları bankadan cuggalarım (!)Hayaliniz ne ve hayallerinize ulaşmak için ne yaparsınız, yapıyorsunuz?
Ne gerekirseHayaliniz ne ve hayallerinize ulaşmak için ne yaparsınız, yapıyorsunuz?
Ben de çok zor zamanlar geçirdim. Ama pozitif düşünürsen her şey güzelleşiyor. Sen de öyle yap. Pozitif düşün her zaman.Hiç. Hiçbir şey için azim gösterme zahmetine girmiyorum, beni motive eden hiçbir şey yok. Dünya üzerinde bulunan şeyleri düşününce kendime bir hedef koyamıyorum. Sadece mutlu olmak istiyorum ama beni neyin mutlu ettiği hakkında hiçbir fikrim yok.
Bu öyle bir şey değil, nasıl anlatsam ilgimi tamamıyla çeken bir şey yok. Aklına gelebilecek çoğu şeyi denedim. Hepsinden de bir süre sonra sıkıldım.Ben de çok zor zamanlar geçirdim. Ama pozitif düşünürsen her şey güzelleşiyor. Sen de öyle yap. Pozitif düşün her zaman.
Dünyadasın öyle tüm hayallerin veya eline tüm paralar geçse bile sıkılırsın. Ondan dolayı anı yaşamak en iyisi.Bu öyle bir şey değil, nasıl anlatsam ilgimi tamamıyla çeken bir şey yok. Aklına gelebilecek çoğu şeyi denedim. Hepsinden de bir süre sonra sıkıldım.
Bundan bahsediyorum işte, beni sıkmayan bir şey yok. O yüzden yegane amacım mutluluğu bulmak, bu da çok paranın olması veya çok büyük bir adam olma yolundan geçmiyor.Dünyadasın öyle tüm hayallerin veya eline tüm paralar geçse bile sıkılırsın.
Şimdi klişe gibi gelebilir ama namaz kılıp cennetin varlığına inanmak ve bir inancın olması iyi gelir.Bundan bahsediyorum işte, beni sıkmayan bir şey yok. O yüzden yegane amacım mutluluğu bulmak, bu da çok paranın olması veya çok büyük bir adam olma yolundan geçmiyor.