Neler Yeni

Hayat gayem yok gibi hissediyorum ( sizce neden)

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
Hayat gayem yok gibi hissediyorum. Hiç bir şey beni yaşama itmiyor hiç bir şekilde hayata devam etme isteği yok motive eden bir şey yok. Öldükten sonra ne olacak bu hayat boşa mı gidecek bilinmezlik içinde.
Sizce neden böyle düşünüyorum hocalarım düşünceleriniz neler cidden merak ediyorum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hayat gayem yok gibi hissediyorum. Hiç bir şey beni yaşama itmiyor hiç bir şekilde hayata devam etme isteği yok motive eden bir şey yok. Öldükten sonra ne olacak bu hayat boşa mı gidecek bilinmezlik içinde.
Sizce neden böyle düşünüyorum hocalarım düşünceleriniz neler cidden merak ediyorum.
Kendine hedef koy neye ilgin varsa,eskiden bilgisayar için hedef koyardım sonra bisiklet sporuna başladım bu sporda masraflar epey yüksek olduğu için tek hedefe ulaşmak uzun sürüyor bunun sonucunda bir yaşama amacın oluyor.

Zepett8

80+ Bronze
Sürekli kendine amaç belirle bu şekilde zevk alırsın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dini olarak bir sorgula bakim. Dallana budaklana bir şekilde yürüyeceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uras
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hayatın hiçbir anlamı yok hedeflerde saçmalıktan ibaret final kesin ölüm dolayısıyla seçim senin ister saçma şeylere bir anlam yükle onlar için çabala ister dine yönel istersende benim gibi herşeyi s. et gittiği yere kadar amaçsız bir şekilde bir nevi Diyojen gibi yaşa ve ÖL

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
Dini olarak bir sorgula bakim. Dallana budaklana bir şekilde yürüyeceksin.
Büyüklerimin önerisi de bu oldu ama çok zor geliyor bana ancak en kısa sürede cidden bakmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatın hiçbir anlamı yok hedeflerde saçmalıktan ibaret final kesin ölüm dolayısıyla seçim senin ister saçma şeylere bir anlam yükle onlar için çabala ister dine yönel istersende benim gibi herşeyi s. et gittiği yere kadar amaçsız bir şekilde bir nevi Diyojen gibi yaşa ve ÇL

Hayatın hiçbir anlamı yok hedeflerde saçmalıktan ibaret final kesin ölüm dolayısıyla seçim senin ister saçma şeylere bir anlam yükle onlar için çabala ister dine yönel istersende benim gibi herşeyi s. et gittiği yere kadar amaçsız bir şekilde bir nevi Diyojen gibi yaşa ve ÖL
Hedeflerim var ancak onlara ulaşmak için gereken gücü ve motivasyonu kendimde bulamıyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Büyüklerimin önerisi de bu oldu ama çok zor geliyor bana ancak en kısa sürede cidden bakmam lazım
Çok zor değil. İslam kolaylık dinidir. Bir profesöre inen de İslam'dır, Anadolu'daki bir teyzeye inen de İslam'dır; aynı İslam'dır. Sadece bir yerden başla. Neden dine yönelmelisin biliyor musun?
Allah insanı niye yarattı? Kendisine kulluk etsin diye. İnsan kendisine kulluk etmiyor. İnsan o zaman amacına uygun hareket etmiyor. O zaman insan amacını kaybetti. Nokta.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Çok zor değil. İslam kolaylık dinidir. Bir profesöre inen de İslam'dır, Anadolu'daki bir teyzeye inen de İslam'dır; aynı İslam'dır. Sadece bir yerden başla. Neden dine yönelmelisin biliyor musun?
Allah insanı niye yarattı? Kendisine kulluk etsin diye. İnsan kendisine kulluk etmiyor. İnsan o zaman amacına uygun hareket etmiyor. O zaman insan amacını kaybetti. Nokta.

Tüm dinler saçmalıktan ibarettir dostum. Tabii bu kendi fikrim.

Az biraz sakin

80+ Bronze
kendisine kulluk etti diye yarattıysa narsistlik olmuyor mu tanrının yaptığı? hani kötü olan her şeyden uzaktı islam dininin tanrısı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,074
Üyeler
167,780
Son üye
Bahator
Top Bottom