Neler Yeni

Hayatı boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum.

BIGGZ

80+ Bronze
Korona muhabbeti yüzünden psikolojik sıkıntı yaşıyor herkes, normaldir

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
Selam arkadaşlar. Hayatı boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Her gün evdeyim hiçbir şey yapmıyorum. 9. ve 10. sınıfın konularını unuttum ne yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Ormanlar yanıyor her yer kötü durumda ama hiç üzülmüyorum. Sadece 3 tane arkadaşım var. Sanki hayatta değilmişim gibi hissediyorum. Ölsem de çok bir şey değişmeyecek gibi hissediyorum. Ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim?
gel bir el lol at hayatın şenlensin 🤓

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Selam arkadaşlar. Hayatı boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Her gün evdeyim hiçbir şey yapmıyorum. 9. ve 10. sınıfın konularını unuttum ne yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Ormanlar yanıyor her yer kötü durumda ama hiç üzülmüyorum. Sadece 3 tane arkadaşım var. Sanki hayatta değilmişim gibi hissediyorum. Ölsem de çok bir şey değişmeyecek gibi hissediyorum. Ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim?
Aynısının 18 yaş versiyonuyum ve şuan herkes böyle ya bi çözümü yok sanırım.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Kendine bir hobi edin. Enstrüman çalmayı öğrenmek çok iyi geliyor.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Doğru hissediyorsun bundan rahatsızlık duymamalısın. Hayat zaten boş bir şey, gelirsin biraz yaşar ölürsün işte bu hayat dediğin şey ilk nefes son nefestir.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Evdeyim ama zamanım yok hocam 12 saat uyuyorum :(
Belli bir düzene sokmaya çalış hayatını. Ben yemek yapmayı severim ve bunalmaya başladığımda kendime, aileme tatlı falan yapıyorum. Hafif de olsa egzersiz videolarını yapıyorum. Bir yerden başlamazsan hep böyle devam eder.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,923
İsim
Mert Metshi
Belli bir düzene sokmaya çalış hayatını. Ben yemek yapmayı severim ve bunalmaya başladığımda kendime, aileme tatlı falan yapıyorum. Hafif de olsa egzersiz videolarını yapıyorum. Bir yerden başlamazsan hep böyle devam eder.
Hocam su içmeye bile üşeniyorum :(

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Bence ilk başta senin üşengeçliğini yenmen lazım knk çünkü nasıl kurtulabilirim demişsin ama cevapların hepsine üşeniyorum yazmışsın ben senin yerinde olsam bir hobi edinirim en büyük hobi önerim ise fıtness,yemek yapmak ve basketbol ya da her gün koşuya da çıkabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,844
Üyeler
165,598
Son üye
cemo3445
Top Bottom