gel bir el lol at hayatın şenlensinSelam arkadaşlar. Hayatı boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Her gün evdeyim hiçbir şey yapmıyorum. 9. ve 10. sınıfın konularını unuttum ne yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Ormanlar yanıyor her yer kötü durumda ama hiç üzülmüyorum. Sadece 3 tane arkadaşım var. Sanki hayatta değilmişim gibi hissediyorum. Ölsem de çok bir şey değişmeyecek gibi hissediyorum. Ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim?
Bir el lol atarsa camdan atlar bencegel bir el lol at hayatın şenlensin
Aynısının 18 yaş versiyonuyum ve şuan herkes böyle ya bi çözümü yok sanırım.Selam arkadaşlar. Hayatı boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Her gün evdeyim hiçbir şey yapmıyorum. 9. ve 10. sınıfın konularını unuttum ne yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Ormanlar yanıyor her yer kötü durumda ama hiç üzülmüyorum. Sadece 3 tane arkadaşım var. Sanki hayatta değilmişim gibi hissediyorum. Ölsem de çok bir şey değişmeyecek gibi hissediyorum. Ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim?
Zamanım yok hocam nasıl öğrenebilirim ki?
Dude...Her gün evdeyim hiçbir şey yapmıyorum
Belli bir düzene sokmaya çalış hayatını. Ben yemek yapmayı severim ve bunalmaya başladığımda kendime, aileme tatlı falan yapıyorum. Hafif de olsa egzersiz videolarını yapıyorum. Bir yerden başlamazsan hep böyle devam eder.Evdeyim ama zamanım yok hocam 12 saat uyuyorum
Hocam su içmeye bile üşeniyorumBelli bir düzene sokmaya çalış hayatını. Ben yemek yapmayı severim ve bunalmaya başladığımda kendime, aileme tatlı falan yapıyorum. Hafif de olsa egzersiz videolarını yapıyorum. Bir yerden başlamazsan hep böyle devam eder.
Bence ilk başta senin üşengeçliğini yenmen lazım knk çünkü nasıl kurtulabilirim demişsin ama cevapların hepsine üşeniyorum yazmışsın ben senin yerinde olsam bir hobi edinirim en büyük hobi önerim ise fıtness,yemek yapmak ve basketbol ya da her gün koşuya da çıkabilirsinSelam arkadaşlar. Hayatı boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Her gün evdeyim hiçbir şey yapmıyorum. 9. ve 10. sınıfın konularını unuttum ne yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Ormanlar yanıyor her yer kötü durumda ama hiç üzülmüyorum. Sadece 3 tane arkadaşım var. Sanki hayatta değilmişim gibi hissediyorum. Ölsem de çok bir şey değişmeyecek gibi hissediyorum. Ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim?