Hayatımda ilk defa birinden çekiniyorum

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,463
Arkadaşlar 5 yıldır görüşmediğim, zamanında kendisinden hoşlandığım, fakat özgüven sorunları yaşadığım için bir adım dahi atamadığım birinin sosyal medya hesabı şans eseri karşıma çıktı ve bu kişiye şu an yazmak istiyorum fakat bir şey bana engel oluyor gibi. Normalde utangaç, çekingen veya özgüven problemi yaşayan biri değilim, ama bu kişiye karşı şu an takip isteği göndermeye bile elim gittiğinde geri çekiyorum. Galiba biraz çekiniyorum ve bunun nedenini merak ediyorum, bilimsel bir şey mi sizce?

Cesaretimi toplayıp istek attım..

bi ara bende senin gibi düşünüyodum takip atarsın kabul ederse eskilerden konu açarsın ama anında yazmayacaksın böyle bir 2 gün sonra storye cevap olabilir sonra ilerletmeye çalış ilerlerse senin ilerlemez tersler veya farklı bişi olur ne kaybedebilirsin dön git yoluna içinde kalacağına

bi ara bende senin gibi düşünüyodum takip atarsın kabul ederse eskilerden konu açarsın ama anında yazmayacaksın böyle bir 2 gün sonra storye cevap olabilir sonra ilerletmeye çalış ilerlerse senin ilerlemez tersler veya farklı bişi olur ne kaybedebilirsin dön git yoluna içinde kalacağına
Bende öyle düşünüyorum. Bakalım, hayat devam ediyor sonuçta.

çekinmen çok normal eğer hala hoşlanıyorsan durma konuş
Hocam 5 yıl oldu bir şey hissetmiyorum. Zaten reddetmiş isteği :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Red yedik hocaaaa ALAMLSMSMLWNLS rahtladım en azından ya

Bende öyle düşünüyorum. Bakalım, hayat devam ediyor sonuçta.
geçenlerde annemle marketteyken ortaokul aşkımı gördüm instasını falan
Hocam 5 yıl oldu bir şey hissetmiyorum. Zaten reddetmiş isteği :d

Red yedik hocaaaa ALAMLSMSMLWNLS rahtladım en azından ya
takip atmasaydın içinde kalacaktı düşünüp dururdun en iyi bu oldu takma kafana

takip atmasaydın içinde kalacaktı düşünüp dururdun en iyi bu oldu takma kafana
Engel atmıs lan en azından tanıdı diyelim AWPOKRKJAWPOIR

Olur oyle ya

Kız evi Naz evidir.

Panelci kirala ailesini tehdit et o zaman evet der :D
İsteği attım 5 dk sonra bakim dedim böyle içime doğdu baktım takip et yazısı çıkıyor sonra sayfayı yeniledim belki bug olmuştur diye, takipçisi takip ettikleri vs 0 gözüküyor haydaa dedim, bir daha yeniledim instagram kullanıcısı yazmaya basladı...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,634
Üyeler
189,124
Son üye
aktaberkan
Geri