Neler Yeni

Hayatın sonuna geldim galiba.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
3 yıl içinde neyim varsa kaybettim. Önce üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım, Evlenecektim okul ile beraber kız arkadaşım da gitti. Facebook'ta mizah grubumuz vardı arkamdan iş çevirdiler ve dolandırıcı muamelesi gördüm 3 yıl emek verdiğim ortam yıkıldı. 1 yıl eve kapandım daha sonra karşıma birisi çıktı birlikte her şeyi yeniden kurmaya karar vermiştik tekrar dershaneye yazıldık birlikte vakit geçiriyorduk sonra da onun beni para için kullandığını öğrendim, aldattı o da gitti. En son baktım olmuyor akışına bırakmaya karar verdim ve hiçbir şey yapmadım, ta ki sağlığı kaybedene kadar. Bugüne kadar üzüldüğüm her şeyin boş olduğunu sağlığı kaybedince anladım. 24 yaşındayım 5 yaşındaki çocuktan güçsüzüm. Zamanım hastanelerde geçiyor ve iyileşme şansım mucize olmassa yok. Pes etmeli miyim? Hiçbir şeyim kalmadı..
Bunun sebebi ilişkilerinizi akışına bırakmayıp öneme almanızdan kaynaklı.
İşte bu yüzden ilişkim yok.
Yanlış anlamayınız Allah en yakında şifa versin size.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Abi delimisin pes etmek ne ya bak eğer bunlardan tecrübe kazandı isen zaten kaybetmemişsin ama eğer tecrübe kazanmadım diyorsan sana kötü bi haberim var evet keybetmişsin umarım tecrübe kazanmışsındır ve umarım sağlığın yerine gelir sen elinden geleni yap bir gün hepsi geçer yaşayıp deneyim etmiş biri olarak söylüyorum bunu bir gün her şey geçiyor.
tecrübe kazanmasına kazandım da işe yaramıyor çaresiz kalmak böyle bir şey. Tek yapabileceğim beklemek mücadele etme şansım yok çünkü bu lanet sorun geri düzelebilecek bir şey değil. Organlar iflas etti şöyle düşünelim kesik parmak yeniden çıkar mı o hesap olmuyor işte çaresi yok beni bitiren bu zaten

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
tecrübe kazanmasına kazandım da işe yaramıyor çaresiz kalmak böyle bir şey. Tek yapabileceğim beklemek mücadele etme şansım yok çünkü bu lanet sorun geri düzelebilecek bir şey değil. Organlar iflas etti şöyle düşünelim kesik parmak yeniden çıkar mı o hesap olmuyor işte çaresi yok beni bitiren bu zaten
Hastalığın ne tam olarak abi

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1 tane olsa ne mutlu zaten ömür boyu yeter maalesef ikisi birden
üzüldüm allahtan ümit kesilmez umarım iyi olursun abi ama sen pes etme genede daha gencecik insansın önünde güzel günler vardır elbet

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Sağolun dostlar ben biraz days gone oynayayım kafa dağılsın teşekkürler herkese

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

alex jensen

80+ Silver
hocam sonunu tekrar okur musun lütfen en önemli yeri sona bırakmıştım. Asıl konumuz sağlık maalesef
sağlık problemin tam olarak ne kanser kadar ağır mı?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
3 yıl içinde neyim varsa kaybettim. Önce üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım, Evlenecektim okul ile beraber kız arkadaşım da gitti. Facebook'ta mizah grubumuz vardı arkamdan iş çevirdiler ve dolandırıcı muamelesi gördüm 3 yıl emek verdiğim ortam yıkıldı. 1 yıl eve kapandım daha sonra karşıma birisi çıktı birlikte her şeyi yeniden kurmaya karar vermiştik tekrar dershaneye yazıldık birlikte vakit geçiriyorduk sonra da onun beni para için kullandığını öğrendim, aldattı o da gitti. En son baktım olmuyor akışına bırakmaya karar verdim ve hiçbir şey yapmadım, ta ki sağlığı kaybedene kadar. Bugüne kadar üzüldüğüm her şeyin boş olduğunu sağlığı kaybedince anladım. 24 yaşındayım 5 yaşındaki çocuktan güçsüzüm. Zamanım hastanelerde geçiyor ve iyileşme şansım mucize olmassa yok. Pes etmeli miyim? Hiçbir şeyim kalmadı..
Keşke bunu en başında diyebilseydim ama hiçbir şey için kendini üzme kimseyi takma kendine yaşamak için bir neden bul boşver kız işlerini ben hepsine yol verdim umrumda'da değil artık her zaman bir yol bulunur ölüme her gün Not Today (bugün değil) diyeceksin "her gün ölümle savaş yaşamak için" bu sözün altinada adımı yazarım Arex diye{evet yine felsefi konuştum umarım troll konu değildir}

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
sağlık problemin tam olarak ne kanser kadar ağır mı?
böbrek yetmezliği, diyalize giriyorum haftada 3 gün 4 saat hastanedeyim. Yan etkileri çok fazla makine böbrek görevi görüyor ordan yaşamaya devam edebiliyoruz da yan etkileri çok fazla baş ağrısı kas ağrısı mideyi bile bozuyor anlayacağın her yeri bozuyor. Tek çaresi böbrek bulup nakil olmak o da imkansıza yakın. Hafta 7 gün, 4 gününü sayma benim o günler dünyada yokmuşum gibi. Geri kalan 3 gün normal devam edebiliyorum. En zor yanı su içememek hocam örnek vereyim imzadaki sisteme bak ama günde içebildiğim su 3 bardak. Psikolojisini sen hesap et. Kısaca hiçbir şey fayda etmiyor. Hayatta hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım

Top Bottom