Neler Yeni

Hayatın sonuna geldim galiba.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Keşke bunu en başında diyebilseydim ama hiçbir şey için kendini üzme kimseyi takma kendine yaşamak için bir neden bul boşver kız işlerini ben hepsine yol verdim umrumda'da değil artık her zaman bir yol bulunur ölüme her gün Not Today (bugün değil) diyeceksin "her gün ölümle savaş yaşamak için" bu sözün altinada adımı yazarım Arex diye{evet yine felsefi konuştum umarım troll konu değildir}
Aslında umarım troll konudur bunları yaşamamış olması sadece uyduruyo olması daha iyi olurdu

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431

alex jensen

80+ Silver
böbrek yetmezliği, diyalize giriyorum haftada 3 gün 4 saat hastanedeyim. Yan etkileri çok fazla makine böbrek görevi görüyor ordan yaşamaya devam edebiliyoruz da yan etkileri çok fazla baş ağrısı kas ağrısı mideyi bile bozuyor anlayacağın her yeri bozuyor. Tek çaresi böbrek bulup nakil olmak o da imkansıza yakın. Hafta 7 gün, 4 gününü sayma benim o günler dünyada yokmuşum gibi. Geri kalan 3 gün normal devam edebiliyorum. En zor yanı su içememek hocam örnek vereyim imzadaki sisteme bak ama günde içebildiğim su 3 bardak. Psikolojisini sen hesap et. Kısaca hiçbir şey fayda etmiyor. Hayatta hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım
umarım iyileşirsin bende ilaç kullanıyorum senin kadar olmasada onun da aşırı fazla yan etkisi var

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sakın bırakma. Asıl pes edersen, o zaman kaybedersin. Elbet Allah'ın bir bildiği vardır.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Pes edersen olay biter. Bu zamana kadar mücadele vermişsin, biraz daha versen hiçbir şey kaybetmezsin.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Geçmiş olsun. Buda senin imtihanın, derdi veren Allah dermanıda verir inşallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
3 yıl içinde neyim varsa kaybettim. Önce üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım, Evlenecektim okul ile beraber kız arkadaşım da gitti. Facebook'ta mizah grubumuz vardı arkamdan iş çevirdiler ve dolandırıcı muamelesi gördüm 3 yıl emek verdiğim ortam yıkıldı. 1 yıl eve kapandım daha sonra karşıma birisi çıktı birlikte her şeyi yeniden kurmaya karar vermiştik tekrar dershaneye yazıldık birlikte vakit geçiriyorduk sonra da onun beni para için kullandığını öğrendim, aldattı o da gitti. En son baktım olmuyor akışına bırakmaya karar verdim ve hiçbir şey yapmadım, ta ki sağlığı kaybedene kadar. Bugüne kadar üzüldüğüm her şeyin boş olduğunu sağlığı kaybedince anladım. 24 yaşındayım 5 yaşındaki çocuktan güçsüzüm. Zamanım hastanelerde geçiyor ve iyileşme şansım mucize olmassa yok. Pes etmeli miyim? Hiçbir şeyim kalmadı..
Hayat enerjini karşı cins uğruna hebâ etmişsin, oysaki ne kadar çok şey var etrafta vakit geçirecek

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Hayat enerjini karşı cins uğruna hebâ etmişsin, oysaki ne kadar çok şey var etrafta vakit geçirecek
hocam galiba yanlış anladın sonuna kadar tekrar okur musun hasta olduğumu daha önce hiçbir şeyin bu kadar acıtmadığını yazdım. Karşı cins heba etti yazmadım tekrar okursan anlayacaksın. Keşke öyle olsaydı en azından 1 yıl 2 yıl üzülürdük geçerdi bu bende ki dert ölesiye kadar benimle :)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
3 yıl içinde neyim varsa kaybettim. Önce üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım, Evlenecektim okul ile beraber kız arkadaşım da gitti. Facebook'ta mizah grubumuz vardı arkamdan iş çevirdiler ve dolandırıcı muamelesi gördüm 3 yıl emek verdiğim ortam yıkıldı. 1 yıl eve kapandım daha sonra karşıma birisi çıktı birlikte her şeyi yeniden kurmaya karar vermiştik tekrar dershaneye yazıldık birlikte vakit geçiriyorduk sonra da onun beni para için kullandığını öğrendim, aldattı o da gitti. En son baktım olmuyor akışına bırakmaya karar verdim ve hiçbir şey yapmadım, ta ki sağlığı kaybedene kadar. Bugüne kadar üzüldüğüm her şeyin boş olduğunu sağlığı kaybedince anladım. 24 yaşındayım 5 yaşındaki çocuktan güçsüzüm. Zamanım hastanelerde geçiyor ve iyileşme şansım mucize olmassa yok. Pes etmeli miyim? Hiçbir şeyim kalmadı..
Bismillahirahmirahim
Ey inananlar, sabretmek ve namaz kılmakla Allah'tan yardım dileyin. Şüphesiz ki Allah, sabredenlerledir.
Rabbimden Dileğim Sana Tez vakitte Huzur versin, Allah Büyüktür.
Buda bir Demdir Gelir Gecer....
Allah Bir Kapıyı Kapatır diğerini Açar, Kesinlikle Pes Etme.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Bismillahirahmirahim
Ey inananlar, sabretmek ve namaz kılmakla Allah'tan yardım dileyin. Şüphesiz ki Allah, sabredenlerledir.
Rabbimden Dileğim Sana Tez vakitte Huzur versin, Allah Büyüktür.
Buda bir Demdir Gelir Gecer....
Allah Bir Kapıyı Kapatır diğerini Açar, Kesinlikle Pes Etme.
Deniyorum dostum inşallah hayırlısı olur

Top Bottom