Neler Yeni

Hayattaki tüm hevesimi kaybettim.

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Lütfen iyi okuyun.

Son 5-6 aydır hayattan hiçbir türlü zevk alamıyorum, güzel bir bilgisayar işitiyordum 1-2 hafta önce istediğim bilgisayara sahip oldum, 1-2 defa açıp gta 5 ye araba sürdüm kapattım bıraktım.

Gezmek istediğim birkaç şehir vardı gittim güzelce gezdim 1.5 ay boyunca güzel bir tatil yaptım, yeğenimi görmeye gittim (baya iyi geldi tüm stres, sorunlar gitmişti)

3-4 ay öncesine kadar hiç param yoktu güzel bir drop işi bağladım güzel bir şekilde para kazanıyorum yaşamak istediğim gece hayatlarını ortamları yaşadım, anneme küçük sürprizler yapıp hem kendimi hem onu mutlu ediyordum, binicilik yapmaya hipodroma falan gidiyordum.

her şey iyiydi fakat artık bir anda moralim, motivasyonum, yaşama hevesim kaybolmaya başladı ne yapsam eskisi kadar zevk almıyorum sınav stresi de başladı (YDT+TYT) ders çalışasım gelmiyor, KPSS de ki haksızlıkları gördükten sonra tüm moral 0 a indi, ders çalışma isteği gelmeyince de hayalim olan üniye girememe korkusu başlıyor, gidip eskisi gibi pavyonlarda, clublarda, arkadaş ortamlarında takılasım gelmiyor. Yine param pulum her şeyim var istediğim her şeye sahibim ama yinede her şeyi bir kenara bırakıp kaçasım geliyor içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.

Tüm komikliğimi gülümsememi zevklerimi kaybettim.

Geçen hafta gidip pasaport başvurusu yaptım istediğim üniyi kazanamazsam tek gecede Irak a kaçacağım.

Lise son sınıf öğrencisiyim hedef sıralama YDT de 20 bin e girmek.

CemSultan01

80+ Bronze
Türkiyede yaşama hevesi olan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
Lütfen iyi okuyun.

Son 5-6 aydır hayattan hiçbir türlü zevk alamıyorum, güzel bir bilgisayar işitiyordum 1-2 hafta önce istediğim bilgisayara sahip oldum, 1-2 defa açıp gta 5 ye araba sürdüm kapattım bıraktım.

Gezmek istediğim birkaç şehir vardı gittim güzelce gezdim 1.5 ay boyunca güzel bir tatil yaptım, yeğenimi görmeye gittim (baya iyi geldi tüm stres, sorunlar gitmişti)

3-4 ay öncesine kadar hiç param yoktu güzel bir drop işi bağladım güzel bir şekilde para kazanıyorum yaşamak istediğim gece hayatlarını ortamları yaşadım, anneme küçük sürprizler yapıp hem kendimi hem onu mutlu ediyordum, binicilik yapmaya hipodroma falan gidiyordum.

her şey iyiydi fakat artık bir anda moralim, motivasyonum, yaşama hevesim kaybolmaya başladı ne yapsam eskisi kadar zevk almıyorum sınav stresi de başladı (YDT+TYT) ders çalışasım gelmiyor, KPSS de ki haksızlıkları gördükten sonra tüm moral 0 a indi, ders çalışma isteği gelmeyince de hayalim olan üniye girememe korkusu başlıyor, gidip eskisi gibi pavyonlarda, clublarda, arkadaş ortamlarında takılasım gelmiyor. Yine param pulum her şeyim var istediğim her şeye sahibim ama yinede her şeyi bir kenara bırakıp kaçasım geliyor içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.

Geçen hafta gidip pasaport başvurusu yaptım istediğim üniyi kazanamazsam tek gecede Irak a kaçacağım.

Buna benzer durumlar yaşadım çaresiz hissetiğim zamanlar oldu sadece evde bütün gün tavanı izleyip müzik dinlemelerim bir şey yapmadım durup duruken bir süre sonra geçti ama fitness e gitmeni koşu veya spor yapmanı öneririm ben bu haldeyken yüzme veya diğer spor dallarıyla uğraştım ve kendi kendine geçtiğini farkettim

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Bu kadar imkanın olupta hayattan bıkman biraz değişik bir durum fakat.Anladığım kadarıyla senin bir hedefin kalmamış her türlü şeye ulaşmışsın kendine yeni hedefler koy onlara ulaşmaya çalışırken motive olursun zaten.
ankara'da mı oturuyorsun.

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar imkanın olupta hayattan bıkman biraz değişik bir durum fakat.Anladığım kadarıyla senin bir hedefin kalmamış her türlü şeye ulaşmışsın kendine yeni hedefler koy onlara ulaşmaya çalışırken motive olursun zaten.

ankara'da mı oturuyorsun.
Hayır Antep

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Hiç mi güzel bir şey yok onları düşün

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Lütfen iyi okuyun.

Hocam bi kız arkadaş edinin, spor yapın vücut yapmaya çalışın

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Çok merak ediyorum, Irak'ta ne yapacaksın?

Top Bottom