Hayattan keyif alamıyorum

Aslında öyle bişey var yatağa geçince film izleme isteği geliyor salona gidince instagrama girme isteği mutfakta yemek
B-bi dakika yemek yemekten zevk aldığımı hatırladım ama obez olurum boşver
Post automatically merged:

Güzel yapmışsın işte nolduki ?
İşte yaparken zevkliydi bitince son buldu zevkim

Aslında öyle bişey var yatağa geçince film izleme isteği geliyor salona gidince instagrama girme isteği mutfakta yemek
B-bi dakika yemek yemekten zevk aldığımı hatırladım ama obez olurum boşver
Bir komşuya gitmek onun kokusu kendi evinle farklı olması farklı his, agalarla bilgisayar keyfi yapma yanı her bir fiilin bir hisi bir kokusu vardı ama o söndü bende çok özlüyorum ama o hisleri hala aklımda

knk yapmak istediğin ama yapamadığın şeyleri bul liste yap, onları yapmaya çalış, başkaları nasıl keyifli zaman geçiriyor bak sende dene, mesela bir gün git deniz kenarına tek başına piknik yap, sonra başka arkadaşlarına söyle burası güzel piknik yapalım mı vs diye sor , sonra başka şeyler vs yapmak istersiniz başka hafta başka bir yere gider zaman geçirirsiniz.Bazı şeyler deneyimle, mesela pc de kullanmadığın programlar mesela photoshop olsun git bir kaç şey izle öğrenemeye çalış, ileride basit işler yaparken yararı olur,ilgin olduğu konuları araştır oku, ilgili olduğun konuların yabancı makalelerine bak mesela, yabancıların gündeminde neler oluyor bunlar hakkında fikir edinebilirsin yabancıların gündemini vs takip edebilirsin.Arkadaşın yoksa arkadaş çevresi yap onlarla birlikte zaman geçir.Kendince projeler tasarlayıp yapmaya çalış az uz bilmiyorum çok şey yapılabilir.Ama ilk başta dediğim şeyi yap bence kendine bir liste oluştur ve her yaptığın şeyi işaretle.

knk yapmak istediğin ama yapamadığın şeyleri bul liste yap, onları yapmaya çalış, başkaları nasıl keyifli zaman geçiriyor bak sende dene, mesela bir gün git deniz kenarına tek başına piknik yap, sonra başka arkadaşlarına söyle burası güzel piknik yapalım mı vs diye sor , sonra başka şeyler vs yapmak istersiniz başka hafta başka bir yere gider zaman geçirirsiniz.Bazı şeyler deneyimle, mesela pc de kullanmadığın programlar mesela photoshop olsun git bir kaç şey izle öğrenemeye çalış, ileride basit işler yaparken yararı olur,ilgin olduğu konuları araştır oku, ilgili olduğun konuların yabancı makalelerine bak mesela, yabancıların gündeminde neler oluyor bunlar hakkında fikir edinebilirsin yabancıların gündemini vs takip edebilirsin.Arkadaşın yoksa arkadaş çevresi yap onlarla birlikte zaman geçir.Kendince projeler tasarlayıp yapmaya çalış az uz bilmiyorum çok şey yapılabilir.Ama ilk başta dediğim şeyi yap bence kendine bir liste oluştur ve her yaptığın şeyi işaretle.
Aslında liste fikri çok mantıklı şlimdi bile yapabilirim.
Arkadaş ortamı nasıl oluşturacağım tavsiyen varmı ne kadar arkadaşım olduysa hepsi istemeden gitti
(Mahalleyi geç herkes sigara falan içiyor küfürlü konuşuyor kötü ortam var.
Post automatically merged:

Aklıma Barış Özcan meme i geldi ıasdnıjas
zula çar kas (!)

Arkadaş ortamı nasıl oluşturacağım tavsiyen varmı ne kadar arkadaşım olduysa hepsi istemeden gitti
benimde bu konu hakkında pek tecrübem yok o yüzden tavsiye veremeyeceğim

Tek zevk aldığım yer forum oldu artık oyun oynamak (hayatım boyunca yaklaşık 50-60 tane oyun oynamışımdır oyun önermeyin) bile vezk vermemeye başladı ders yapmak geçen haftaya kadar zevk veriyordu çalışkandım aslında ama bazı insanların çalışmadan yüksek not alması ve tembel kişilerin çok iyi bilgisayar veya ps'si falan olması beni derslerden bıktırdı ve karşılığını alamıyorum aklımda kalıyor sadece.
Dışarı çıksam yapacak şey yok evde hobi bulamıyorum (okulum sayesinde en az 5 sporun kursuna gittim)
Yani hayattan tek zevk aldığım şey forumda takılmak oldu.
Ne yapmam lazım ?
Varmı öneriniz ?
Kendine bir hobi edin hocam bence.Misal bende senin gibiydim eskiden okuldan eve gel pc yat okula falan bir süre sonra sıkkınlık geliyor.Yapcak bir şey kalmıyor.Oyunlar falanda sarmıyor.Yaklaşık 1 sene önce kendi imkanlarımla eski küçük depoya bir atölye kurdum ve oraya girince sanki için enerji doluyor.Sanki canlanıyorum gibi oluyor.Sende bu tarz ilgi duyduğun şeyleri yaparsan emin ol sıkılmazsın kendine hobi edinmeye çalış.

rutinden sıkıldın galiba değişik şeyler yap arkadaşlarınla falan gez keyfin yerine gelir ben de koronada sıkılıyodum okul açıldı bi kendime geldim

Aga ben çizgifilm izliyorum mükemmel zaman geciyo dertlerini unutuyorsun.
Önerilerim:
Esrahengiz Kasaba
Gumbal
Sürekli Dizi

Tek zevk aldığım yer forum oldu artık oyun oynamak (hayatım boyunca yaklaşık 50-60 tane oyun oynamışımdır oyun önermeyin) bile vezk vermemeye başladı ders yapmak geçen haftaya kadar zevk veriyordu çalışkandım aslında ama bazı insanların çalışmadan yüksek not alması ve tembel kişilerin çok iyi bilgisayar veya ps'si falan olması beni derslerden bıktırdı ve karşılığını alamıyorum aklımda kalıyor sadece.
Dışarı çıksam yapacak şey yok evde hobi bulamıyorum (okulum sayesinde en az 5 sporun kursuna gittim)
Yani hayattan tek zevk aldığım şey forumda takılmak oldu.
Ne yapmam lazım ?
Varmı öneriniz ?
Bu sıralar bende almıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,352
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör