Neler Yeni

Hayattan zevk alamıyorum

RoyPien09

80+ Bronze
Hem küçüklükten yaşadığım olaylar hem sonradan oluşan olayların yüzünden içine kapanık biri oldum hayattan zevk almam çok azaldı sürekli huzursuz ve kaygılar içindeyim işte çalışırken kendimi huzursuz hissediyorum herşeyden sıkılır oldum sanki sürekli yanlış bir şey yapacak gibi hissediyorum kendimi sürekli uyuma isteğim gibi daha anlamadığım. bir sürü sorunum var benim gibi olup bu süreci atlatan veya aynı sorunları paylaştığım. birileri var mı

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Bende yaşıyorum ve seni gayet iyi anliyorum suan yapman gereken tek sey gecmise degil suana odaklanmak bi dusa gir disari cik neyi yapmaktan zevk aliyorsan onlari yap sevdigin insanlarla konus ailenle vakit gecir asosyal gibi evde oturarak hic bir sey yapmadan bu durumu geciremezsin kisaca harekete gec

Hem küçüklükten yaşadığım olaylar hem sonradan oluşan olayların yüzünden içine kapanık biri oldum hayattan zevk almam çok azaldı sürekli huzursuz ve kaygılar içindeyim işte çalışırken kendimi huzursuz hissediyorum herşeyden sıkılır oldum sanki sürekli yanlış bir şey yapacak gibi hissediyorum kendimi sürekli uyuma isteğim gibi daha anlamadığım. bir sürü sorunum var benim gibi olup bu süreci atlatan veya aynı sorunları paylaştığım. birileri var mı
Ben varım eskiden böyledim ekonomi zorluk tavanlarda olup para kazanamıyordum bir çok günüm uyumakla geçiyordu ve zevk alamıyorum.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,313
İsim
Semih Boran
Ehl-i Sünnet kişilerin sohbetlerini dinleyip, imanınızı kuvvetlendirip, aynı zamanda ilminizi artırabilirsiniz.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ehl-i Sünnet kişilerin sohbetlerini dinleyip, imanınızı kuvvetlendirip, aynı zamanda ilminizi artırabilirsiniz.
Bu arada doğru ister inan ister inanma ama Namaz gerçekten insanı disipline sokuyor daha canlı hissediyorsun.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Terapist değilim ama kendimce terapötik konuşma yapabilirim. Konuşmayı isterseniz Instagram veya Discord'dan yazabilirsiniz.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,549
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Hcm allah için nickime bi baksana herkes böle o kadar mutsuz efkarlı bunalmış zevksiz alkolik yaşıorum ki artık boş diycek laf yok işte boş...

Şuan çoğumuz zevk almıyor bir örnek vermek gerekirse alım gücümüzün bittiğide buna en çok sebebiyet veriyor

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Nasıl zevk alasın lan. Daha şimdi metrodan çıktım hayata söve söve gidiyom.
Dayının biri tanımadığı güzel bir kızın olmadık yerlerine dokundu gözümün önünde hemde el çantasıyla gizlemeye çalışıyordu arkasını. Kız halinden memnun bana bakıp gülüyordu dudak altından. Boğazım düğümlendi Varya dedim Kız Haaa bağırdı - bağırıcak. Yok be ne bağırması.
Dik dik yüzlerine bakıyordum ki belki utanırlar felan. Yok ağa Sona kadar devam ettiler. Kızda inince Dayının malum yerine dokundu.

Valla açığı öyle kıza hiç yakışmayan bir görüntü vardı ortada. Onların yerine ben utandım lan Millet Arsız - hırsız - huysuz dolu

Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
Var daha da vardı sürekli gezip tozdugum kaç seneden beri yediğimiz ayrı gitmezdi bir hatta onlar varken daha mutluydum bir anda ne olduysa 3 kişide gitti ondan sonra tabi biraz daha arttı bu durumlar
Arkadaşlar bir yere kadar durur işin sonunda yine sorunlarınla sen kalırsın, kafanı dağıtmaktan başka çaren yok gibi. Arkadaş edinip kendini geliştirmeye spor vs. deneyebilirsin yeniden, eskisi gibi olmaz ama en azından bazı şeyleri kısa süreliğine unutursun. Belki daha iyi olur bu sefer kendine gelirsin, tekrar böyle derin kaygılı düşüncelerine daha umursamaz yaklaşmaya çalışırsın. Burada yazıyoruz ama aynı durumları yaşayan baya kişi var, yapacak şeyler sınırlı zaten yuvarlanıp yaşamaya devam edeceğiz özetle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl zevk alasın lan. Daha şimdi metrodan çıktım hayata söve söve gidiyom.
Dayının biri tanımadığı güzel bir kızın olmadık yerlerine dokundu gözümün önünde hemde el çantasıyla gizlemeye çalışıyordu arkasını. Kız halinden memnun bana bakıp gülüyordu dudak altından. Boğazım düğümlendi Varya dedim Kız Haaa bağırdı - bağırıcak. Yok be ne bağırması.
Dik dik yüzlerine bakıyordum ki belki utanırlar felan. Yok ağa Sona kadar devam ettiler. Kızda inince Dayının malum yerine dokundu.

Valla açığı öyle kıza hiç yakışmayan bir görüntü vardı ortada. Onların yerine ben utandım lan Millet Arsız - hızsız - huysuz dolu
Olmadı ko*ulu çekselermiş ya o seviyeye işi getirdiler madem kaşar ve ihtiyar ikilisi.

Top Bottom