xxKiss
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 42
- İsim
- MERTCAN ÇETİNTÜRK
Selamlar artık hayattan zevk almıyorum son 1 senedir hayatımı robotmuşcasına yaşıyormuşum gibi sadece okula gidip eve geliyorum arkadaşlarımla haftasonlari nadiren dışarı cıkıyorum eskiden daha fazla çıkardık ama her zaman aynı yerleri göre göre artık kusma hissi geliyor gelmek istemediğimdede arkadaşlarıma ayıp oluyor . 11. Sınıf öğrencisiyim ve 2 hafta sonra okullar kapanıyor diğer sene sınav senem ve artık istediğim bölüme gitsemde iş bulabiliceğimden bile emin değilim bu yüzden okuma şevkim bile kırıldı , ailemin ekonomik düzeyi şuanki ekonomiye şartla iyi bu konuda rahatım ama Avrupa ülkelerine veya farklı ülkelere baktığımda (Afrika ülkeleri ve ortadoğu hariç) sanki bu hayatı biz yaşıyor gibiyiz diğer ülkelerde insanlar istediği gibi geziyor,yaşıyor,herkes mutlu, eğitim şartları daha iyi insanlar dilediği gibi yurtdışına çıkabiliyor ve en önemlisi özgürlük ve adalet var bizde bunların çoğu yerlerde veya hiçbiri yok , yani hayatım hakkımda hiçbir fikrim yok sanki robotmuşcasına yaşıyorum hayatın daha başındayım ama hayattan bir beklentim yok . Bu yazıyı yazarken daha çok söyleyeceğim şey vardı ama yazıp sildim sadece biraz içimi dökmek istedim . lütfen yanlışlarımı affedin fikirlerinizi bekliyorum iyi günler