hangi vs detaylar belli miYarın goat çıkacak
2 senemınıng de gece gunduz calıstırdım garantısı bıttı dıye sattım ne ıcını acıp macun degısımı yaptım nede temızledım kartıa sadece üfleyerek tozunu aldım furmark da kart 60 dereceyı gecmedı antalya yaz sıcagında 2 sene nın ardında bıle.Benimde kullanıp pişman olduğum tek kart.
3080ti zotac almıştım kart çok sesli ve sıcak çalışıyordu. Sonrsaı ventus aldım o da sıcak ama sessiz idi. En iyisi tuf oldu. Hem sessiz hem de soğuk. 3 markanın da kartı 3080ti.2 senemınıng de gece gunduz calıstırdım garantısı bıttı dıye sattım ne ıcını acıp macun degısımı yaptım nede temızledım kartıa sadece üfleyerek tozunu aldım furmark da kart 60 dereceyı gecmedı antalya yaz sıcagında 2 sene nın ardında bıle.
kartı sattıgım paraya garantılı ventus aldım 3060 allah belamı verdı dedım kartı kasaya taktıkdan sonra
Sistem ?
İşlemci 14400F ekran kartı Nvidia.hangi vs detaylar belli mi
fiyatı nasıl olur tahminenİşlemci 14400F ekran kartı Nvidia.
Benim tahminim ise DDR5 geleceği ve 4070/4070S olacağı yönünde ama bazıları 4060Ti gelir diyor. Yarın göreceğiz.
25.900-27.900 arası olma ihtimali var fakat temin etmek sıkıntılıfiyatı nasıl olur tahminen
Yarın kaç gibi çıkar tahmini?İşlemci 14400F ekran kartı Nvidia.
Benim tahminim ise DDR5 geleceği ve 4070/4070S olacağı yönünde ama bazıları 4060Ti gelir diyor. Yarın göreceğiz.
Vatan da olacak sistemhangi sitede gelecek goat sistem ?
PC hocası goat v4 sanırım yarına gelir diye tahminler varyarın ne gelicek acaba?