illa sağlık konusunda olmayabilir.Sağlık kategorisinde açılabilir diye düşünüyorum.
Gerek yok, konu dışı gayet uygun benceBence foruma hayvanlar kategorisi gelmeli.
Hayvanlar hakkında soruları olan arkadaşlar konu dışı yerine bu kategoriye açabilirler.
Kiminize saçma gelebilir ama bence gelmeli
Google: ben neyim broBence foruma hayvanlar kategorisi gelmeli.
Hayvanlar hakkında soruları olan arkadaşlar konu dışı yerine bu kategoriye açabilirler.
Açılmamalı, doktora görünmek her zaman en iyi çözümdür. Forumda sağlıkla ilgili doğru ve tutarlı bilgi verilebilmesi pek muhtemel değil.Sağlık kategorisinde açılabilir diye düşünüyorum.
Veteriner*Açılmamalı, doktora görünmek her zaman en iyi çözümdür. Forumda sağlıkla ilgili doğru ve tutarlı bilgi verilebilmesi pek muhtemel değil.
onunda çözümü konu seç kısmına arama çubuğugelmesiGerek yok, konu dışı gayet uygun bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ek konu istemediğimi SDN foruma üye olup konu açmaya çalışınca önünüze gelen kategorilerin sayısından anlayabilirsiniz
Ben insanlar için yazmıştım ama sonradan kontrol edince çoktan sağlık kategorisinin açılmış olduğunu gördümVeteriner*
Sen meseleyi başından yanlış anlamışsın.Ben insanlar için yazmıştım ama sonradan kontrol edince çoktan sağlık kategorisinin açılmış olduğunu gördüm![]()
Bazı konularda konudan bağımsız olarak yeni önerilerde bulundukları için yanlış anladım.Sen meseleyi başından yanlış anlamışsın.
Bencede köpeğimin hav yerine miyhav demesinin normal olup olmadığını sorca (1 köpeğim miyhav diyo birde 1 kedim hav diyoBence foruma hayvanlar kategorisi gelmeli.
Gavur (yada gavur tohunu yada ikisideGoogle: ben neyim bro