- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim ekran dahil 22bin lirayı zorlarımBütçen nedir knka
Kardeşim ekran dahil 22bin lirayı zorlarımBütçen nedir knka
Tm akşam ben analiz yapıp atacağım yine arkadaşlar yardımcı olacaktır onlara da bakabilirsinKardeşim ekran dahil 22bin lirayı zorlarım
Oyun içinse ekran kartinı arttirman daha iyi olabilir 3070 ler 22k gaming gen trde 3060 ti lara bakabilirsin yada farkli sitelerde 3070 ucuza varsa daha iyi olurKardeşim var mı önerebileceğin bir sistem? Kaç gündür araştırıyorum işin içinden çıkamadım vallahi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde oyun için brom
Saralım hemen bi md9Kardeşim var mı önerebileceğin bir sistem? Kaç gündür araştırıyorum işin içinden çıkamadım vallahi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde oyun için brom
Bu fiyata 6700xt li sistem toplarsın 2k ultrada akarsın. 3060 sisteme bu parayı vermem şahsenULTIMA-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-5600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
HAZIR SİSTEM ÜZERİNDEN ÖZELLEŞTİRDİM. BÖYLE BİR FİYAT ÇIKTI SİSTEM NASIL OLMUŞ? VEYA 17-18 K SADECE KASA ÖNERİSİ OLAN VAR MI ? ACİL ...