Neler Yeni

Hazır sistem fiyat performans

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Uğur hamlaci
Aldım kardeşim eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden büyük şans geldi 1 haftadır bakıyorum ne alsam diye stok bitmişti bide hırsızlık olayı oldu AMD sistem de kaldırıldı. Sizin sayenizde geri geldiğini gördüm çok teşekkür ederim sağolun

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
sen aldın adamlar sistemin stoğunu bitirdiler, bir sor bakalım yollayacaklar mı, %99 ihtimalle yollamaları lazım, hata yoksa çok güzel

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Aldım kardeşim eyvallah

Cidden büyük şans geldi 1 haftadır bakıyorum ne alsam diye stok bitmişti bide hırsızlık olayı oldu AMD sistem de kaldırıldı. Sizin sayenizde geri geldiğini gördüm çok teşekkür ederim sağolun
Hayırlı olsun aynı sistemi kullanıyorum çok memnunum. Sadece eski kasamı kullanmaya başkadım kasa pek kaliteli değil değiştirebilirsen güzel olur. 500e 2 günde sattım sistemle gelen vg04f kasayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Uğur hamlaci
İşleme almışlar yani gelecekmiş valla çok sağolun arkadaşlar teşekkür ederim

Tamamdır teşekkürler,onun yerine hangi kasayı önerirsiniz,bide kasa neden kötü acaba

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Hayırlı olsun bende ilk çıkan sistem var kasası ve ssdsi farklı sadece seninkinden. Çok memnunum iyi ki almışım bu fiyata bundan iyisi gelmez diye düşünüyorum.

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Bunu öneririm : https://www.teknobiyotik.com/karne-...pencereli-atx-oyuncu-kasasi.html#!prettyPhoto

kasa tam mesh değil, yeterince havayı içeri çekemez kaldı ki zaten kasanın önde fanı yok. Öne idareten 2 fan alıp kullanılabilir. Adamlar zaten artık 3-5 stok mu koydu ne oldu, anında bitti stok sen alır almaz. Bir yanlışlık yapmış olma ihtimalleri bile var, ama o halde bile artık aldıysan da mahkeme vs uğraşmamak için direk yollarlar, o konuda bir problemi yok gaming gen trnnin. Yani özetle anakartının, ekran kartının, işlemcinin vs. sağlığı için öne mutlaka fan al, ha uğraşmam diyorsan yeni kasa da alabilirsin ama 2 fan idare eder gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Uğur hamlaci
Aldım da dün geldi kanser etti , monitör ile girişi farklı dönüştürücü lazım bugün TV'ye bağladım hdmı ile açılırken şifre istedi ekran kartını geri yollayacağım haftasonu nu ne hayaller kurarak bekledim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom