Neler Yeni

Hazir sistem iade hakkimiz var mi?

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
macunu sürülümü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

95 normal değil tabii ki 95 olduğunda pc nin kendini kapatması gerekir
Sürülü sanirim , bana hazir halde takili halde gelmdi zaten

yani AMD Ryzen master 95C maximum yaziyor ve 95 ulasiyor orda kaliyor 94 93 falan

molecule pc deki sistem mi
aynen

Ve Coil whine var, evet cok yuksek degil sesi ama bazen google chromde bile cikiyor .
yani oyle dusuniyorum bu kadar para verdim bunlara yasamamam lazim .

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Sürülü sanirim , bana hazir halde takili halde gelmdi zaten

yani AMD Ryzen master 95C maximum yaziyor ve 95 ulasiyor orda kaliyor 94 93 falan

aynen

Ve Coil whine var, evet cok yuksek degil sesi ama bazen google chromde bile cikiyor .
yani oyle dusuniyorum bu kadar para verdim bunlara yasamamam lazim .
bende almayı düşünüyordum memnun değilsiniz snrm

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
bende almayı düşünüyordum memnun değilsiniz snrm
Oyle değil aslinda , sistem çok güçlü, ama işte işlemci isinmasi 95c çikince burda ayiri bir soğutucu alman gerekir
Ve coil whine anladim kadarile çoğu da vardir zaten .
zaten sistem artik stokta yok ve fiyat artirdi

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Screenshot (2).png

BFV 2k da
Islemci 96 C derece , bu kadar normal mi sizci ? bana normal gelmiyor , bu durumda ne yapmaliyim

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Alıntıyı görüntüle
BFV 2k da
Islemci 96 C derece , bu kadar normal mi sizci ? bana normal gelmiyor , bu durumda ne yapmaliyim
Sistem ayri ayri geldi dediniz islemci sogutucusunu tam yerlestirdiginizdem emin misiniz azcik bosluk kalsa bile sicakliklar bu șekilde tavan yapabilir

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Sistem ayri ayri geldi dediniz islemci sogutucusunu tam yerlestirdiginizdem emin misiniz azcik bosluk kalsa bile sicakliklar bu șekilde tavan yapabilir
sistem monte halinda geldi , burda yapabilicam bir sey varsa ? nasil emin olurum , sogutucu tam oturdundan ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
sistem monte halinda geldi , burda yapabilicam bir sey varsa ? nasil emin olurum , sogutucu tam oturdundan ?
Çıkarıp termal macunlarini sokup yeniden takabilirsiniz. Fakat attiginiz resimde 2k da o islemcinin %86 kullanılmasi normal degil. 1080 olsa hadi belki derim de çözünürlük artinca yük ekran kartina biniyor. Daha bilgili arkadaslar var ise onlar yardimci olabilirler. Ben daha fazlasini bilmiyorum

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Çıkarıp termal macunlarini sokup yeniden takabilirsiniz. Fakat attiginiz resimde 2k da o islemcinin %86 kullanılmasi normal degil. 1080 olsa hadi belki derim de çözünürlük artinca yük ekran kartina biniyor. Daha bilgili arkadaslar var ise onlar yardimci olabilirler. Ben daha fazlasini bilmiyorum
Bende fark ettim butun incemeler baktimi gore 50% bazen 40% bazen de 60% en fazla , bu kadarini gormedim .
peki bu islemcinin bir sorunu olabilirmi ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Bende fark ettim butun incemeler baktimi gore 50% bazen 40% bazen de 60% en fazla , bu kadarini gormedim .

Daha yeni forum buga girdi yazamadim
Gorev yoneticisinden islemler kismina gelip en cok cpu kullanan programlari kapatabilirsin. Ayrica sunu yapabilirisn Windows+R tuşuna bas text ekranına "msconfig" yaz. Hizmetlere gel ve tüm Microsoft hizmetlerini gizle ye bas. Oradan gereksiz hizmetleri kapat. Ve Advanced SystemCare yükle çok farkediyor.

Virűs olma ihtimali de var kaspersky veya malwarebytes indiirp virus taramasi yapabilirsin

Bildiklerim bu kadar

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Sanırım en sağlıklı olan sistemi aldığın yerle iletişime geçmek ki sanırım Molecule PC müşteri hizmetleri iyiydi
İletişim geçtim ve durumu anlattim ekran kart yapabilicamiz bir şey yok dediler ve değişim zaten yok ve şuanki durumu covid yuznden iade de yok dediler 🤔🤔

en son işlemci 95 gordukleri pc gonder bize cobtrol edicaz dediler bana .

yollicam herhalde yeda zaman boşa keybetiyorum oyle gonder geri al işler 🙃

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
Nasıl covid yüzünden iade olmuyormuş? Hangi kanuna göre yazılı genelgelere köre kafalarına göre kanun mu buldular? hakkını ara olmaz öyle şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom