- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sistemler sencede mantıklı dimiNvidia ekran kartı seçmen daha mantıklı olur.
3060 ti sistem atıcaktım ama stok kalmamış, başka da düzgün fiyatlı sistem bulamadım.
bu sistemler sencede mantıklı dimiNvidia ekran kartı seçmen daha mantıklı olur.
3060 ti sistem atıcaktım ama stok kalmamış, başka da düzgün fiyatlı sistem bulamadım.
ekran kartı stok kalmamış bide lazım yani en fazla yarına kadar sistem bekleyebilirimAttığın sistemler mantıklı değil, en az 12400f / 5600 + 3060 ti almanı öneririm. Yeni sistemlerin çıkmasını bekle.
Bu sistemden bahsediyordum.15k Bütçeye Pc Arayanlar Kaçirmayin!!!
https://www.itopya.com/jaho-prointel-core-i5-12400fgigabyte-geforce-rtx-3060-ti-gaming-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ss_h16539 Kasayı Thermaltake İle değiştirirseniz daha iyi olur diye duydum.Psu ve SSD hakkında bilgim yok diğer parçalar Kaliteli Şuan Alınabilecek En iyi sistem. 1664810697...forum.donanimarsivi.com
21.5'a 6700xtli full monitör dahil 2 aylık sistemi satıyorum ben. Bunların fiyatları çok yüksek.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bumu yoksa
ikiside özelleştirmeli
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
nerden satıyorsunuz bakıyım bi21.5'a 6700xtli full monitör dahil 2 aylık sistemi satıyorum ben. Bunların fiyatları çok yüksek.
yarına sistem çıkarmıyeni sistem bekle hocam ikiside değmez o fiyatlara illa denk gelir güzel sistem
4 bin liralık proart anakartı seçmişsin hocamITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
bumu yoksa
ikiside özelleştirmeli
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ileride belki yükseltirim diye düşünmüştüm kötümü yapmışım4 bin liralık proart anakartı seçmişsin hocam
tuco air a b660m koydum böyle alınır mı?4 bin liralık proart anakartı seçmişsin hocam
biraz fazla gelir banaULTIMA-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Alınabilir güzel olmuş. m2'yi pek beğenmedim sadece. Özelleştirdiğiniz sistem 23 bin olunca buna da bakabilirsiniz diye düşündüm.tuco air a b660m koydum böyle alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz fazla gelir bana