Hazır Sistem önerileri

Alimk12

80+
Reaksiyon skoru
3
https://www.incehesap.com/l/mMPkGlejfv/ şöyle bir liste yaptım kendime 279k olan hayali tabi:D ama isimler aynı biraz fiyat farkları var hangisi alınır veya bu fiyat farklarına değer farklar var mı pcler arasında çok hakim olmadığım konular emin olamadım önerilere açığım

https://www.incehesap.com/l/mMPkGlejfv/ şöyle bir liste yaptım kendime 279k olan hayali tabi:D ama isimler aynı biraz fiyat farkları var hangisi alınır veya bu fiyat farklarına değer farklar var mı pcler arasında çok hakim olmadığım konular emin olamadım önerilere açığım
Bütçen ne kadar bilmiyorum fakat 3-4 yıl kadar bir vadede rahat kullanabileceğin bir sistem olan alionv2 modeli uygun bence

Burası 17870 TL gibi tutuyor 2. elden kalan parayla RX 6700 XT alınabilinir 2.elden ram anakart işlemci de uygun fiyatlı alınabilinir bir diğer seçenek olarakta 25k bandında bulunursa 7500f//RX 7700 XT li 2.el sistem alınabilinir

Son düzenleme:

Burası 17870 TL gibi tutuyor 2. elden kalan parayla RX 6700 XT alınabilinir 2.elden ram anakart işlemci de uygun fiyatlı alınabilinir bir diğer seçenek olarakta 25k bandında bulunursa 7500f//RX 7700 XT li 2.el sistem alınabilinir
DDR5'li almayı düşünüyorum ileriye dönük bir sistem olabilmesi için. ortalama 40K bütçem var ddr5 tarafında nasıl bir önerin olur? "Ayrıca montaj bilgim olmadığı için Tavsiye sistemlerden alıp montajlı satın almak istiyorum"

DDR5'li almayı düşünüyorum ileriye dönük bir sistem olabilmesi için. ortalama 40K bütçem var ddr5 tarafında nasıl bir önerin olur? "Ayrıca montaj bilgim olmadığı için Tavsiye sistemlerden alıp montajlı satın almak istiyorum"

Böyle bir sistem topladım 44k ya yakın bir fiyatı var ama istersen anakart 5k bandına düşülebilinir başka anakart tercih edilebilinir ram de 2x8 alınabilinir 1k civarında ordanda para kalır istersen 2.el sıfır da toplanabilinir ben öyle yapmıştım işlemci anakart ve ekran kartı 2. el almıştım bir bilgisayarcı abime toplatmış ve format attırmıştım yanlış hatırlamıyorsam 400 500 TL gibi bir ücret ödemiştim yaşadığınız şehirde bulursanız 7500f// rx 7700 xt yada rx 7800 xt li kasalar da alınabilinir 7700 xt li kasalar 28k bandında ilanda gördüm ama tek tek toplamak malzeme kalitesi olarak size istediğiniz sistemi toplama imkanı sunuyor hazır sistemler ise ucuz olabilmesi için A620 serisi anakart CL 38 40 MHZ düşük ramler dibi dezavantajları oluyor kendi fikrim ama bazende gerçekten f/p hazır sistem geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,256
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri