Hocam 4060 8 GB yerine 3060 12 gb tercih etmem daha mı doğru olur fps olarak çok düşer mi?Hocam 8 GB yetersiz, siz bakmayın yeter diyenlere. Eğer bütçe artırma sansiniz varsa 16gb 4060ti a kaxad çıkabilirsiniz
Hocam 4060 8 GB yerine 3060 12 gb tercih etmem daha mı doğru olur fps olarak çok düşer mi?8gb ekran kartı ile yeni oyunları adam akıllı oynayamaya
bilirsin
Sakın yapma öyle bir hata, 4060 8gb 3060 12gb'dan çok daha güçlü. Tek gereklilik VRAM değil bende böyle bir hata yapıyordum PC alacağım zaman. 4060 8gb orta düzeyde bir kart Valorant falan oynayacaksan tereddüte düşmene gerek yok.Hocam 4060 8 GB yerine 3060 12 gb tercih etmem daha mı doğru olur fps olarak çok düşer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 4060 8 GB yerine 3060 12 gb tercih etmem daha mı doğru olur fps olarak çok düşer mi?
Kafam karıştı hocam arkadaşların dediklerinden şimdi çok uzun süre sonra pc değiştiriyorum ben yine uzun götürecek bi pc aradığım için en iyisi olsun istiyorum bu fiyatta. O zaman hiç değiştirmeden 4060 8 gbye gitmek daha mı mantıklı? baktım fpslerde 10-15 fps oynuyorSakın yapma öyle bir hata, 4060 8gb 3060 12gb'dan çok daha güçlü. Tek gereklilik VRAM değil bende böyle bir hata yapıyordum PC alacağım zaman. 4060 8gb orta düzeyde bir kart Valorant falan oynayacaksan tereddüte düşmene gerek yok.
Dlss 3 teknolojisiyle 4060 3060'a göre büyük fark yaratıyor. Bu fiyat bandında zaten çok iyi bir bilgisayar toplayamayız. Ama gönderdiğin fiyatına göre bence mükemmel bir sistem, bu fiyata daha iyisini ancak kampanya ile bulabilirsin. Tek eksiği ssd diye düşünüyorum.Kafam karıştı hocam arkadaşların dediklerinden şimdi çok uzun süre sonra pc değiştiriyorum ben yine uzun götürecek bi pc aradığım için en iyisi olsun istiyorum bu fiyatta. O zaman hiç değiştirmeden 4060 8 gbye gitmek daha mı mantıklı? baktım fpslerde 10-15 fps oynuyor
SSD nası bi eksik hocam 1 tb kingston a çevirdim amaDlss 3 teknolojisiyle 4060 3060'a göre büyük fark yaratıyor. Bu fiyat bandında zaten çok iyi bir bilgisayar toplayamayız. Ama gönderdiğin fiyatına göre bence mükemmel bir sistem, bu fiyata daha iyisini ancak kampanya ile bulabilirsin. Tek eksiği ssd diye düşünüyorum.
Bu sistemi anakart'ı b650 yapip alirsan senin için çok daha iyi olur şuan almayı planladığın sistem bundan biraz daha iyi ama benim attığım sistem ddr5 bi sistem geleceğe dönük olarak bu sistemi almak bence çok daha mantıklı. https://www.gamegaraj.com/urun/dark-5a-rx-rtx/Selam arkadaşlar aklımda yeni bi sistem toplamak var 25-26 bin bandında bi hazır sistem bakıyorum önerilerinizi alabilirim. Ben şu sistemi beğendim ;
BLADE-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUAL4060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarıdır. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
ssd yi 1 tb yaptığımda ramleri 2x8 yaptığımda fiyat çok uçtu hocam o bütçeye çıkamam maalesefBu sistemi anakart'ı b650 yapip alirsan senin için çok daha iyi olur şuan almayı planladığın sistem bundan biraz daha iyi ama benim attığım sistem ddr5 bi sistem geleceğe dönük olarak bu sistemi almak bence çok daha mantıklı. https://www.gamegaraj.com/urun/dark-5a-rx-rtx/