- Bütçe
- 36
Beyler merhaba bundan önce hazır sistemle alakalı konular açtım ama artık satın alma aşamasına geçiyoruz son olarak şöyle karar kıldım kendimce tavsiyelerinizi bekliyorum
Sistem
Monitör
Kulaklık/Beyaz
Klavye/Beyaz
Mouse/Pro max
Sistem
Oblivion Gold | Intel i5-13600KF | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer Blackshark V2 X Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
wraithesports.com