Hazir sistem onerisi

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Max 30k butcem var nvidia ekran kartina sahip oneririseniz sevinirim yayin falan aciyorum oynadigim net oyun valo gta hikayeli oyunlar

Gta6 oynıcaksanız nvidiada sadece gpuya 25k vermeniz lazım 12gb vram istiyor dlss4 istemiyorsanız nvidia kötü arc B580 alabilirsiniz tam daha stabil bi kart daha değil ben kullanıyorum fps droplar oluyor ama muhtemelen düzelicek işlemci amd alın intel şuan iyi değil monitör dahilse kendi sisyemimi atıyım kopyalayabilirsiniz 30k civarına topladım bence siz de toplayın oynamasından daha zevkli bence ama sizin tercihiniz ben r5 5600 arc B580 gskill 32gb 3200mhz ddr4 cl16 ram B450 HDV r4.0 asrock anakart msı mag 600w psu zoko chicko diye bir kasa markasız ama işlemci soğutucum markalı olanlara sığmıyprdu bi kutuya da 2000 tl vermek istemedim 1200tlydi phantom spirit işlemci soğutıcım var kopyalarsanız ramleri takınca işlemci fanını hafif yükseltmeniz gerekiyor 175 mm max soğutucı yüksekliği olan kasa alırsanız sığmaz phantom spirit yerine daha ucuz bişi alabilirsiniz ama yüksekliğini konrrol edin peerless assasin gibi yine thermalright bakın veya daha yüksek max soğutucu yüksekliği olan bir kasa alın 180mm veya 185 mm

Geri