Hocam eklemeniz değil de çıkartmanız gereken şeyler var mesela psu ve soğutucu ramde çok içime sinmedi ama hazır sistemde belki seçenek yoktur sistem fiyatı nedir ona göre olmadı tek tek toplayalımAlıntıyı görüntüle
bu sistemi almayi dusunuyorum daha eklemem gereken bir şey var mi veya değiştirmem gereken yorum yaparsaniz sevinirim
cok bilgim olmadigi icin tek tek toplamak istemiyorum acikcasi sistem fiyati 64 bin tl ve evet secebilecegim parcalar kisitli siteden girip bakabilirsiniz https://www.incehesap.com/orion-nex...70894,2270789,2270945,2271074,2270801,2271116Hocam eklemeniz değil de çıkartmanız gereken şeyler var mesela psu ve soğutucu ramde çok içime sinmedi ama hazır sistemde belki seçenek yoktur sistem fiyatı nedir ona göre olmadı tek tek toplayalım
bu sistem alınmaz hocam bütçeniz nedirAlıntıyı görüntüle
bu sistemi almayi dusunuyorum daha eklemem gereken bir şey var mi veya değiştirmem gereken yorum yaparsaniz sevinirim
peki hocam fakat ben size amd olur mu demedim bütçenizi belirtirseniz daha iyi sistem bulmaya çalışırım veya toplama bir sistemde atabilirim isteğinize bağlıamd ekran karti istemiyorum after effects kullaniyorum render alacağım
başka bir forumda çok fazla amd amd diye darladılar ondan önyargılı yaklaştım kusura bakmayın bütçem 60 bin tl taksitle alacağim için hazir sistem olsa daha iyi olurpeki hocam fakat ben size amd olur mu demedim bütçenizi belirtirseniz daha iyi sistem bulmaya çalışırım veya toplama bir sistemde atabilirim isteğinize bağlı
sıkıntı yok hocambaşka bir forumda çok fazla amd amd diye darladılar ondan önyargılı yaklaştım kusura bakmayın bütçem 60 bin tl taksitle alacağim için hazir sistem olsa daha iyi olur
9600x 1080p için besleyemez dimi ekran kartini benim monitor 1080psıkıntı yok hocam
https://www.gaming.gen.tr/urun/4723...c-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistemde 9600x phantom spirit 120se lexar 32gb ve lexar nm790 1tb seçmek daha iyi olur
yapmaz hocam yapsa dahi gözle göremezsiniz9600x 1080p için besleyemez dimi ekran kartini benim monitor 1080p