Hazir sistem parça onerisi

palvinn

80+
Reaksiyon skoru
1
IMG_20250517_130043.webp

bu sistemi almayi dusunuyorum daha eklemem gereken bir şey var mi veya değiştirmem gereken yorum yaparsaniz sevinirim

Alıntıyı görüntüle
bu sistemi almayi dusunuyorum daha eklemem gereken bir şey var mi veya değiştirmem gereken yorum yaparsaniz sevinirim
Hocam eklemeniz değil de çıkartmanız gereken şeyler var mesela psu ve soğutucu ramde çok içime sinmedi ama hazır sistemde belki seçenek yoktur sistem fiyatı nedir ona göre olmadı tek tek toplayalım

Hocam eklemeniz değil de çıkartmanız gereken şeyler var mesela psu ve soğutucu ramde çok içime sinmedi ama hazır sistemde belki seçenek yoktur sistem fiyatı nedir ona göre olmadı tek tek toplayalım
cok bilgim olmadigi icin tek tek toplamak istemiyorum acikcasi sistem fiyati 64 bin tl ve evet secebilecegim parcalar kisitli siteden girip bakabilirsiniz https://www.incehesap.com/orion-nex...70894,2270789,2270945,2271074,2270801,2271116

amd ekran karti istemiyorum after effects kullaniyorum render alacağım
peki hocam fakat ben size amd olur mu demedim bütçenizi belirtirseniz daha iyi sistem bulmaya çalışırım veya toplama bir sistemde atabilirim isteğinize bağlı

peki hocam fakat ben size amd olur mu demedim bütçenizi belirtirseniz daha iyi sistem bulmaya çalışırım veya toplama bir sistemde atabilirim isteğinize bağlı
başka bir forumda çok fazla amd amd diye darladılar ondan önyargılı yaklaştım kusura bakmayın bütçem 60 bin tl taksitle alacağim için hazir sistem olsa daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,204
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri