Neler Yeni

Hazır Sistem Tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz
Bütçe
10000
10.000 TL'ye monitörlü, minimum rtx 2060 ekran kartlı ve amd ryzen 5 3600 işlemcili hazır sistem tavsiyeniz var mı? Toplama pc olursa muhtemelen daha pahalıya gelecek ve bende toplayacak kabiliyet yok :')
G3 sisteme yetişemedim maalesef.

Bu iki sistemden hangisini önerirsiniz? Ya da bildiğiniz başka güzel hazır sistem var mı?
Son olarak bir de monitör öneriniz var mı?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Teknobiyotikteki sistem daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
10.000 TL'ye monitörlü, minimum rtx 2060 ekran kartlı ve amd ryzen 5 3600 işlemcili hazır sistem tavsiyeniz var mı? Toplama pc olursa muhtemelen daha pahalıya gelecek ve bende toplayacak kabiliyet yok :')
G3 sisteme yetişemedim maalesef.

Bu iki sistemden hangisini önerirsiniz? Ya da bildiğiniz başka güzel hazır sistem var mı?
Son olarak bir de monitör öneriniz var mı?
Teknobiyotikten sistem almanı önermem ben bi 5 ay önce almıştım kargoda bir sorun yoktu söyledikleri gibi 6 günde geldi ancak iletişim konusu biraz sorunlu almadan konu açtığımda yaşın biraz küçük ise ilgilenmiyorlar demişlerdi öylede oldu. Hem bir şey sormak hemde denemek için aramıştım mail atın en kısa zamanda döneriz dediler attım hala dönüş yapmadılar tabi bu değişmiş olabilir ben bilgisayarı alalı 5 ay geçti.

Top Bottom