Neler Yeni

Hazır Sistem Tavsiyesi

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
Bütçe
25000

bu sistemi ramleri corasir anakartı da asus yapıp almayı düşünüyorum anakartı asus yapmalı mıyım ve anakartın kutusuz olması bir sıkıntı çıkarır mı

önerebileceğiniz başka sistemler varsa önerilere de açığım fakat ekran kartının 4060 ti olması ve en az vade farksız 3 taksit yapan bir site olması gerekli

siyo3147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
siyabend özen
işlemcilerin cok düşük. artık oyunlar daha cok işlemci kullanıyor. fp olarak ryzen 5 7500f bakablrsin

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açtığım konudaki hiçbir kriteri karşılamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemcilerin cok düşük. artık oyunlar daha cok işlemci kullanıyor. fp olarak ryzen 5 7500f bakablrsin
7500f ben de bir süredir bakıyorum fakat denk gelmiyor artık sistemi alıp kurtulmak istiyorum

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
baba merhaba

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
itopyada maximum ile axess k.kartı vadesiz. 3 taksit var.
sistem bu; kasayı değiştir kullan ayrıca ddr5 sistem
kasayı msi yapıp kendi kartıma taksit yaptığımda attığım vatandaki sistemle aynı fiyata geliyor parça kalitesi olarak attığım sistem daha mantıklı değil mi

itopyada maximum ile axess k.kartı vadesiz. 3 taksit var.
sistem bu; kasayı değiştir kullan ayrıca ddr5 sistem
ddr5 olması çok önemli değil benim için ileride yüksetme yapacağımı çok sanmıyorum uzun bir süre kullanmaya çalışacağım

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
baba merhaba
kasayı msi yapıp kendi kartıma taksit yaptığımda attığım vatandaki sistemle aynı fiyata geliyor parça kalitesi olarak attığım sistem daha mantıklı değil mi

ddr5 olması çok önemli değil benim için ileride yüksetme yapacağımı çok sanmıyorum uzun bir süre kullanmaya çalışacağım
parça kalitesi olarak vatanpc de thermaltake kasası güzel geri kalanlar aynı kalitede.
zotac ekran kartı soğutma performans o kadar iyi değil windforce dan bi tık iyi olabilir sadece.
sen bilirsin tabii ddr4 ile ddr5 tercihi

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
parça kalitesi olarak vatanpc de thermaltake kasası güzel geri kalanlar aynı kalitede.
zotac ekran kartı soğutma performans o kadar iyi değil windforce dan bi tık iyi olabilir sadece.
sen bilirsin tabii ddr4 ile ddr5 tercihi
windforce un ısındığı hakkında yazılar okudum zotac ı da açıkçası tasarım olarak daha çok beğendiğim için vatandaki sistemi almaya daha yakınım
konuda yazdığım gibi sizce anakartı asus ve ramleri corsair yapmama gerek var mı 200 tl fark ettiği için fiyat önemli değil

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

bu sistemi ramleri corasir anakartı da asus yapıp almayı düşünüyorum anakartı asus yapmalı mıyım ve anakartın kutusuz olması bir sıkıntı çıkarır mı

önerebileceğiniz başka sistemler varsa önerilere de açığım fakat ekran kartının 4060 ti olması ve en az vade farksız 3 taksit yapan bir site olması gerekli
RX 7700 XT RTX 4060 Ti'a büyük fark atıyor. Ama neden RX 7700 XT istemiyorsunuz?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
baba merhaba

ramler önemli değil günümüzde 16gb sınırda zaten anakartınız 2slotlu oldugu için bi kaç sene sonra ramler elden çıkarıp 32gb yaparsınız şimdilik 200tl vermeye gerek yok
ama m.2 ssd 1tb 980 samsung yapın, 500gb oyunlara yetmez.
anakart yine 1slot yuvası var m.2 ssd

ramler önemli değil günümüzde 16gb sınırda zaten anakartınız 2slotlu oldugu için bi kaç sene sonra ramler elden çıkarıp 32gb yaparsınız şimdilik 200tl vermeye gerek yok
ama m.2 ssd 1tb 980 samsung yapın, 500gb oyunlara yetmez.
anakart yine 1slot yuvası var m.2 ssd
ekstra bi öneri yapayım 12.11 tarihine kadar bekleyin derim supriz sistem denk gelebilir
vatan 11.11 de yeni f/p sistem çıkaracak.

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
RX 7700 XT RTX 4060 Ti'a büyük fark atıyor. Ama neden RX 7700 XT istemiyorsunuz?
amd kartlar hakkında çok bir bilgim yok rtx ve dlss teknolojileri yüzünden biraz daha yakınım sanırım nvidia tarafına

Top Bottom