bencededediğiniz şey bence etik olmaz
bencededediğiniz şey bence etik olmaz
burda fazla mesajın olduğu için sana özel stok sence etikmi bence değilNeden ki? Forumda zaten en az 2 kişi filan sistemleri alıyordur sadece sıkıntısız alacaklar.
Fazla mesaj demedim ki ben. Üyelere olsa bile yeter.burda fazla mesajın olduğu için sana özel stok sence etikmi bence değil
herkese olsun buraya üye oldun diye üstün olman yine saçmaFazla mesaj demedim ki ben. Üyelere olsa bile yeter.
Sanırım şöyle demek istediler, foruma özel ayrılan stok foruma olan ilgiyi artırmak için etik dışı bir davranış olurdu. (tahmin sadece) 80+ bronze gibi örneğin.Nasıl etik olmaz anlamadım. Foruma özel 2 stok olduğunu varsayın. Zaten en az 2 kişi bu sistemleri alıyordur. Önceden alsa ne olur ki?
oda varSanırım şöyle demek istediler, foruma özel ayrılan stok foruma olan ilgiyi artırmak için etik dışı bir davranış olurdu. (tahmin sadece)
2 stok sistemi alıp da DA'yı kötüleyenler, bot yapanlar yerine 2 tane forum üyesine gitse hiç de fena olmaz bence zaten Abdullah abi de sistemleri kitlesi için çıkardığını söylemişti.herkese olsun buraya üye oldun diye üstün olman yine saçma
O doğru ama sadece üyeler için olsa bence bir sıkıntı olmaz.Sanırım şöyle demek istediler, foruma özel ayrılan stok foruma olan ilgiyi artırmak için etik dışı bir davranış olurdu. (tahmin sadece) 80+ bronze gibi örneğin.
Aynen çok mantıklı platinum lara 1000tl indirimli falan verilsin monitor hediye olsun yanında80+ Bronze ve üstü alabilsin sadece
umarım etik denen şeyin farkına varırsın empati duygusunun da 2 stok yüzünden alamasan söverdin2 stok sistemi alıp da DA'yı kötüleyenler, bot yapanlar yerine 2 tane forum üyesine gitse hiç de fena olmaz bence zaten Abdullah abi de sistemleri kitlesi için çıkardığını söylemişti.
O doğru ama sadece üyeler için olsa bence bir sıkıntı olmaz.
Konuya cevap yazanların çoğu yeni veya inaktif üye kişiler gayet de güzel haberiniz oluyor neresi etik değil anlamadım.umarım etik denen şeyin farkına varırsın empati duygusunun da 2 stok yüzünden alamasan söverdin