Halsiz
80+ Silver
Dahası
Serbest Piyasa.Serbest piyasa deyip nokta koyacaklar da var, sövmek isteyeceklerde...
Serbest Piyasa.Serbest piyasa deyip nokta koyacaklar da var, sövmek isteyeceklerde...
Ben ucuz satardım ondan kesinvar kanka bu arada pahalıya koymuş .d
Nededimki kardeşim ben firsatcii dedim adam.firsati degerlendiriyorbidahakine onlardan erken davranıp fırsatçılar diye konu açmaya gerek duymayabilirsin
tavsiye sadece
O fiyatlara yok maalesef.Yakalamayankar içinmi o fiyatlara zaten var başka sitelerdede
Ne var?Normal bir şey ne yasak ne linçlenmelik bir şey.Alıntıyı görüntüleşu işe bak ya biz oyuncular bu fırsatçılar yüzünden bilgisayar alamıyoz gecenki rx6600 li sistemi 9999₺ ye alıp 11.500 yazmışlar en az
Nededimki kardeşim ben firsatcii dedim adam.firsati degerlendiriyor
Benim fikir beyan etmemde çok normalNe var?Normal bir şey ne yasak ne linçlenmelik bir şey.
Fırsatçılık demişsin yaptıkları sadece iş.Benim fikir beyan etmemde çok normal
arkadaş fırsatçılık kelimesini sadece fırsatı değerlendirenlere kullandığını söylüyorFırsatçılık demişsin yaptıkları sadece iş.
Demek istediği bizim yerimize alıp fazlasına satıyor ama bunu yanlış kelime ile kullanmış.arkadaş fırsatçılık kelimesini sadece fırsatı değerlendirenlere kullandığını söylüyor
ama doğru olmadığını 10 kişiden 8i anlar
yani olumsuz anlamda kullandığını
404 not foundseni bu kadar üzen şey ne dostum
anlat çare bulalım